PODGORICA: Uprava škole “Dragiša Ivanović” negirala da se dogodio incident na nacionalnoj osnovi - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uprava škole “Dragiša Ivanović” negirala da se dogodio incident na nacionalnoj osnovi

Uprava Osnovne škole „Dragiša Ivanović“ negirala je danas da se u toj školi dogodio incident na nacionalnoj osnovi.

Portal In4s prenio je da su učenici srpske nacionalnosti bili verbalno, ali i fizički napadnuti u toj školi, a navodno uprava škole i nastavnici nijesu na to reagovali.

„Kako se u javnosti pojavila informacija, a zapravo dezinformacija o navodnom incidentu u OŠ „Dr Dragiša Ivanović“ ovim putem želimo da demantujem sve navode. Naime, pomenuti događaj se uopšte nije desio u našoj školi i plasirane informacije  nijesu istinite“, navedeno je u reagovanju škole.

Iz Uprave škole su apelovali:

“Plasiranje  potpuno neistinitih informacija je strašno,  a još strašnije kada su u njega upletena djeca. Zato apelujemo kako na medije tako i na sve nadležne organe da zaštite škole od plasiranja neistinitih informacija, koje ugrožavaju naš rad i dobrobit  djece.Slažemo se da na nasilje  treba hitno reagovati, ali ukoliko se desi. U našoj školi djeca su bila i biće zaštićena u dijelu naših nadležnosti , ali bi svi, pa i predstavnici medija , takođe djecu trebalo da štite.  Od sebe samih, pa nadalje”, zaključeno je u reagovanju škole.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com