POSLIJE SEDMOSATNOG SASTANKA NOLETU PAO MRAK NA OČI: Povlačim se! - Volim Podgoricu

POSLIJE SEDMOSATNOG SASTANKA NOLETU PAO MRAK NA OČI: Povlačim se!

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković prilično je zabrinut za svoju budućnost na mjestu predsjednika Savjeta igrača budući, da nije nimalo zadovoljan u kom pravcu sve to ide i vrlo je vjerovatno da će uskoro sa svojim timom da se povuče iz cijele priče.

Sastanak koji je trajao čak sedam sati nije zadovoljio Novaka koji je vidno bijesan napustio prostorije Saveza, par minuta poslije ponoći.

Novak je novinarima rekao kako više nije siguran da li želi sa svojim timom da učestvuje u svemu ovome, i kako stvari stoje pitanje je samo trenutka kada će da se povuče.

Sve ovo događa se samo dva dana pred početak Vimbldona na kom Đoković brani titulu šampiona i pitanje je koliko će uticati na najboljeg tenisera planete, pošto se bez sumnje događa u najgorem mogućem trenutku, pred početak jednog od najvažnijih Gren Slemova na ATP turu.

Inače, tokom sastanka je holandski teniser Robin Hase obavijestio ostale članove da na njega više ne računaju.

– Pridružio sam se Savjetu iz nekoliko razloga ali glavni su bili želja da učinimo ovaj sport većim i boljim. Smatram da mojim idejama nije dato dovoljno značaja. S obzirom na sve to, morao sam da se zauzmem za sebe i ono u šta vjerujem.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com