Anđela uživa radeći u svojoj bašti: Sunce, cvijeće, sloboda… to je sve što je potrebno (FOTO) - Volim Podgoricu

Anđela uživa radeći u svojoj bašti: Sunce, cvijeće, sloboda… to je sve što je potrebno (FOTO)

Andjela Nokovic ima 20 godina i poslala nam je fotografije svoje bašte.

,,Zivim u Vukovcima i imam 20 godina. Svoje slobodno vrijeme provodim u basti. Rad u basti mi ne pada tesko, jer za uzvrat dobijam mirisne cvjetove i lijep ambijent za odmor.   Uzivam u basti jer nije dovoljno samo zivjeti, potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeca”, kazala nam je mlada Anđela.

Ukoliko imate baštu kojom se ponosite, ili ukoliko vaši rođaci, prijatelji, komšije, imaju baštu kojoj se divite, prijavite je na ovogodišnji, peti po redu Konkurs za izbor najljepše bašte Podgorice, tako što ćete fotografije poslati na email [email protected].

Organizatori ovogodišnjeg konkursa su Prvi nezavisni portal glavnog grada Volim Podgoricu i Turistička organizacija Podgorice.

Prvoplasirana bašta osvaja porodični vikend u najekskluzivnijem crnogorskom hotelu Splendid koji je obazbijedila Montenegrostars hotelska grupa. Vlasnici drugoplasirane i trećeplasirane bašta osvajaju porodične večere u poznatim podgoričkim restoranima, a svi dobijaju vrijedne nagrade podgoričkog Zelenila, kao i diplome.

Više o konkursu možete pogledati OVDJE 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com