Home / NOVOSTI / BMW-OM UDARILA U KAMION: Mirka Vasiljević doživjela UDES

BMW-OM UDARILA U KAMION: Mirka Vasiljević doživjela UDES

Glumica Mirka Vasiljević udarila je u kamion svojim automobilom marke BMW, ali je na sreću prošla bez povreda. Kako kaže, bila je sama u automobilu i najbitnije je da se sve dobro završilo.

Glumica Mirka Vasiljević doživjela je saobraćajnu nezgodu dok se prošle nedjelje u Beogradu kretala jednom od prometnih ulica i zbog male nepažnje nije uspjela blagovremeno da ukoči te je svojim automobilom udarila u kamion koji se iznenada zaustavio. Šteta na njenom automobilu je prilično velika, ali nevjenčana supruga fudbalera Vujadina Savića ne brine zbog materijalne štete, ističući da je najvažnije da je prošla bez fizičkih posljedica. Mirka nije željela da  otkrije kako je izazvala udes, ali ne krije da se dogodio.

Naravno da nije prijatan nijedan udes, čak ni sa minimalnom štetom. Nisam srećna što mi se dogode sitnije neprilike u saobraćaju, ali bože moj, događa se stalno nekome, i to su normalne stvari koje se dešavaju u saobraćaju. Najvažnije je da sam dobro, da niko nije povređen i da niko nije u problemu. Sve može da se riješi i bitno je da nisam morala da uzurpiram familiju i prijatelje da mi pomažu. Bila sam sama u automobilu i ne bih više detaljisala na tu temu, budući da imam pravo na privatnost. Nema tu ništa skandalozno, ni pompezno za priču – rekla je Mirka Vasiljević

– Nije uspjela da zakoči na vrijeme i udarila je u kamion. Već treći put udara isti auto. Možda joj nije taličan i vjerovatno mora da bude malo koncentrisanija kao vozač – ispričao je Mirkin drugar

Glumica se pravdala da su udesi nažalost sastavni dio užurbanog života u prestonici, pogotovo u njenom slučaju jer svakodnevno odvozi od kuće do vrtića i na različite slobodne aktivnosti njeno i Vujadinovo troje dece Andreja, Adrijanu i Mihajla.

– Prinuđena sam da budem vozač, a nas je petoro i stalno negdje idemo kolima jer tako mora. Bila bih presrećna da svuda mogu da idem pješke, ali to je nemoguće budući da Vujadin ima više svojih obaveza i da je prevoz naše djece uglavnom moja obaveza. Uz to prevozim i samu sebe često sa jednog kraja grada na drugi zbog posla. U inostranstvu mi je lakše jer sve obavljam pješke budući da tamo nisam poslovno aktivna – objasnila je zvijezda kultnog filma “Mi nismo anđeli 2” i nekada izuzetno popularnog sitkoma “Ljubav, navika, panika”.

Uprkos udesima koje je imala, Mirka sebe smatra dobrim vozačem i ističe da nikada nije imala neku ozbiljniju saobraćajnu nesreću iako je od 18. godine na točkovima.

– Imam 28 godina, a vozim od punoljetstva, što znači da imam deset godina vozačkog iskustva. Sa vožnjom nemam problema, kao ni sa drugim učesnicima u saobraćaju i policijom. Obično sam pažljiva i vrlo koncentrisana, jer mi je bezbjednost djece na prvom mjestu. Možda se malo opustim kad sam sam u autu. Nisam srećna ni kad nekoga zagradim na nekoliko minuta zato što istrčim da uzmem djecu ili nešto da pokupim, ali sve je to sastavni dio života, odnosno svakodnevice u užurbanom gradu gdje su velike gužve kojih smo svi svjedoci – zaključila je glumica.

(Blic)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com