Home / SPORT / GOJKOVIĆ IZABRAO: Ovih 13 momaka će nas predstavljati na Svjetskom prvenstvu

GOJKOVIĆ IZABRAO: Ovih 13 momaka će nas predstavljati na Svjetskom prvenstvu

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak od 13 igrača koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

U timu će biti Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Dragan Drašković, Uroš Čučković, Aleksa Ukropina, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Nikola Murišić i Slaven Kandić, koji je jedini debitant na velikim takmičenjima.

Kompletan pripremni period prošao je i Dimitrije Obradović, koji neće biti u sastavu za SP.

Naša selekcija u petak stiže u Gvangžu, a prvi meč očekuje je u noći između nedjelje i ponedjeljka, od jedan sat i 30 minuta nakon ponoći po crnogorskom vremenu, protiv Srbije.

Dva dana kasnije je duel sa Grčkom od 12 sati i 10 minuta, dok je za 19. jul zakazan posljednji meč grupe A sa domaćinom Južnom Korejom od 10 sati i 50 minuta.

Pored selektora Vladimira Gojkovića, u stručnom štabu su i pomoćnici Zoran Ivanovski i Miodrag Matković, doktor Predrag Dabović, fizioterapeut Ivan Borović, tehnička podrška Vasko Vučković.

U grupi B su Hrvatska, SAD, Australija i Kazahstan, u grupi C su Španija, Južna Afrika, Novi Zeland i Mađarska, dok će u grupi D igrati Njemačka, Brazil, Italija i Japan.

Pobjednici grupe plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana ekipa igrati osminu finala.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com