Podgoričanin prijetio nožem i šipkom i odnio 800 eura? - Volim Podgoricu

Podgoričanin prijetio nožem i šipkom i odnio 800 eura?

Dvadesetjednogodišnji Podgoričanin M.I., koji je 2.juna ove godine sa još dva lica opljačkao benzinsku pumpu Benz petrol na Bioču, ostaće još dva mjeseca u pritvoru, odlučilo je vijeće Apelacionog suda potvrđujući prvostepeno rješenje.

M.I. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo razbojništvo u sticaju sa krivičnim djelom teška krađa.

Sumnja se da je M.I. navedenog dana, oko 6.15, sa jednim saučesnikom ušao u prostorije benzinske pumpe „Benz“ u mjestu Bioče i da su njih dvojica uz prijetnju nožem i metalnom šipkom od zaposlenog otuđili pazar u iznosu od 800 eura, dok je drugi saučesnik vani čuvao stražu. Sva tri lica su bila maskirana. Nakon izvršenja razbojništva, ova tri lica su se udaljila vozilom u pravcu Kolašina.

Policija je ubrzo identifikovala, pronašla i lišila slobode M.I., dok se na identifikovanju, pronalaženju i lišenju slobode druga dva lica intenzivno radi. Pronađeno je i oduzeto i vozilo koje je, kako se sumnja, korišćeno prilikom izvršenja razbojništva.

Osumnjičeni M.I. je nakon hapšenja uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com