RUSKI MILIJARDER NAŠAO ĆERKU MRTVU: Došla joj glave droga Kelvin Klajn koja je sve popularnija među mladima! - Volim Podgoricu

RUSKI MILIJARDER NAŠAO ĆERKU MRTVU: Došla joj glave droga Kelvin Klajn koja je sve popularnija među mladima!

Ruski milijarder Igor Cukanov pronašao je u Londonu beživotno tijelo svoje ćerke Katje Cukanove (17) za koju se sumnja da se predozirala drogom poznatom kao Kelvin Klajn, mješavinom kokaina i ketamina.

Katja je važila za jednu od najtalentovanijih mladih muzičarki u Britaniji, svirala je violinu i imala koncert u Kraljevskoj operi (Royal Opera House) samo par dana prije nego što je umrla.

Cukanov se iz Rusije sa svojom suprugom Natašom preselio 90-tih godina u London, gdje se Katja rodila. Utučeni otac je za britanski Telegraf rekao da je njegova ćerka, koja je nastupala u Kraljevskoj operi, samo nekoliko dana prije smrti bila izuzetno srećna i imala je svijetlu budućnost.

“Bila je tako pametna djevojka, ali je napravila jedan pogrešan izbor. Šta roditelj može da uradi? Djeca će ionako raditi ono što žele i nikada vam ne govore istinu” rekao je ruski bogataš.

FOTO: FACEBOOK / KATYA TSUKANOVA

Katja je odmah odvezena u bolnicu, ali ljekari nisu mogli ništa da učine.

Drugari nesrećno preminule djevojke rekli su novinarima da je droga “Kelvin Klajn” postala popularna i gotovo neizostavna među mladima, a da se noćni život u Londonu ne može zamisliti bez tog opijata.

Katja je završila prvu godinu muzičke škole u Bakingemširu, gdje je dobila i stipendiju, a u septembru je trebalo da krene na viši nivo. Primljena je na prestižnu Kraljevsku muzičku školu sa devet godina, gdje je pohađala časove violine, klavira, muzičke teorije i sviranja u triu i orkestru.

Violinistkinja je već nastupala u nekim od najpoznatijih svjetskih muzičkih arena, uključujući i njujorški Kernidži Hol.

Na italijanskom festivalu Suoni dal Golfo 2018. godine proglašena je za najboljeg mladog muzičara godine, piše britanski Daily Mail.

 

Foto: Facebook / Katya Tsukanova

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com