Home / NOVOSTI / Hronika / (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) CRNOGORAC UBIJEN U BEOGRADU: Traktorista prešao preko njega dok je skupljao sijeno
Ilustracija/Foto Dragana Udovčić

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) CRNOGORAC UBIJEN U BEOGRADU: Traktorista prešao preko njega dok je skupljao sijeno

Crnogorski državljanin Radovan Pajović (32) pronađen je mrtav u naselju Rakovica u blizini Avale, a njegovo tijelo pronašao je traktorista Aca K. (42) dok je skupljao sijeno.

Kako Kurir saznaje, ubijeni je odranije poznat policiji kao sitan diler, pa se pretpostavlja da su motiv likvidacije neraščišćeni računi u vezi sa prodajom narkotika.

– Traktorista Aca K. (42) skupljao je sijeno kada je iznenada osjetio da je njegov traktor prešao preko nečeg. Zaustavio je mašinu i izašao da provjeri. Vidio je ljudsku nogu i odmah shvatio da je u pitanju mrtav čovjek. Prestravljen, pozvao je policiju, koja je ubrzo došla i otpočela uviđaj – kazao je za Kurir dobro obaviješten izvor.
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, KURIR
On dodaje da se sumnja da je Pajović ubijen na nekom drugom mjestu, a da je potom njegov leš dovezen u naselje Rakovica i bačen na njivu.

– Na mjestu gdje je pronađen leš nije bilo tragova koji bi ukazivali da je tu i ubijen. Na tijelu je bilo vidljivo nekoliko prostrelnih rana na glavi, nogama i stomaku, a prema prvim informacijama, bilo ih je najmanje sedam. Takođe, nisu pronađene čaure od više metaka, koliko su ubice u njega ispalile – dodaje  sagovornik i dodaje:

– Ubijeni je dovođen u vezu sa prodajom narkotika, a takođe ima krivični dosije. Provjerava se da li su motiv i ove likvidacije neraščišćeni računi od prodaje narkotika, kao i da li je Pajović možda u poslednje vrijeme nekome bio konkurencija – dodaje izvor.

njiva gde je nađen leš
NJIVA GDJE JE NAĐEN LEŠ FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ
Mještane Rakovice zgrozilo je saznaje da je u njihovom mirnom naselju pronađen leš.

– Svi smo šokirani, ovako nešto ne pamtimo u našem naselju. U poslednje vrijeme bilo je hapšenja zbog droge i pronalazili su zasade marihuane, ali ovakve zločine ne pamte ni najstariji žitelji – ispričao je za Kurir jedan mještanin Rakovice.

Reporteri Kurira pokušali su juče da stupe u kontakt sa traktoristom koji je pronašao leš, ali on nije bio kod kuće.

– Šta je pronašao? Leš? Strašno, ništa nam nije javio, to sad od vas čujemo. On je sad na poslu, radi čitavog dana – ispričali su novinarima roditelji Ace K., koje su zatekli u njegovoj porodičnoj kući.

( Kurir.rs / Jelena Ivić / Foto: Nemanja Nikolić )

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com