“IMAM LEUKEMIJU, ALI SIGURAN SAM – POBIJEDIĆU!” Siniša Mihajlović pred novinarima otkrio od čega boluje: DVA DANA SAM PLAKAO KAD SAM SAZNAO - Volim Podgoricu

“IMAM LEUKEMIJU, ALI SIGURAN SAM – POBIJEDIĆU!” Siniša Mihajlović pred novinarima otkrio od čega boluje: DVA DANA SAM PLAKAO KAD SAM SAZNAO

Na konferenciji za medije, Siniša Mihajlović je objelodanio šta se dešava sa njegovim zdravljem. Rekao je da su urađeni testove koje su pokazale izvjesne anomalije, a potom dodao da je u pitanju leukemija.
Emotivan je bio Mihajlović na konferenciji, pa je rekao:

„Želio sam prvo igračima da kažem. Italijanska štampa me je iznervirala. Imam leukemiju. Lagao sam ženu na dan ispitivanja da i rekao sam joj da imam groznicu, da je teško ubijediti. Dva dana sam plakao! Ne plačem jer se bojim, poštujem bolest, ali ću se boriti gledajući je u oči.”

Potom je dodao:

“Imam leukemiju, u agresivnoj ali napadnoj formi. Potrebno je neko vrijeme da se izliječi, sigurno ću pobijediti u ovom izazovu.”

On je istakao da je potpuno spreman na borbu i da zna kako će pobijediti bolest.
“Ne mogu da dočekam da odem u bolnicu i da počnem da se borim. Agresivna je bolest, ali može da se pobijedi. Objasnio sam i mojim igračima, svima su bile suze u očima. Objasnio sam im da moramo da napadamo i da idemo po pobjedu. Ako budemo samo sjedjeli i probali da se branimo, odmah ćemo biti nokautirani. Moram da koristim i moje taktike u ovoj borbi i nemam nikakvu dilemu da ću pobijediti.”

On je istakao da je 28. februara radio testove, ali da su oni bili u redu. Ipak…

„Ja sam poslednja osoba za koju sam mislio da može da se razboli, još uvijek sam dobro i da nisam uradio testove ne bih otkrio leukemiju. Niko od nas nije neuništiv, kada vam se to desi, to je udarac. Uradili smo i MRI jer sam osetio i lagani bol u kuku. Vidjeli smo problem sa kostima, posmatrali smo ga i pronašli ono što smo pronašli.”

 

Blic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com