CRNOGORAC SINOĆ POBIJEDIO U RIJALITIJU: Zećanin stavio KRUNU, a saopštio je i važnu ŽIVOTNU ODLUKU(VIDEO) - Volim Podgoricu

CRNOGORAC SINOĆ POBIJEDIO U RIJALITIJU: Zećanin stavio KRUNU, a saopštio je i važnu ŽIVOTNU ODLUKU(VIDEO)

Subotu, 13. jul 2019. godine, u Crnoj Gori je obilježilo i finale rijalitija u kojem je pobijedio upravo – Crnogorac.

Mladen Vuletić, iz Zete, pobjednik je sedme sezone rijaliti šoua “Parovi”. Pored krune i nagrade od 30.000 eura, za Mladena je najslađa upravo – pobjeda.

“Prezadovoljan sam. Mislim da je bilo vrijeme. Ovo mi je četvrta sezona, četvrto finale, u svakoj mi je nešto malo falilo, a ove sezone sam baš dobio tu pobjedu. Zaslužio sam, 100 odsto. Osjećam se fantastično! Pobijediti kao ja, neko iz male sredine, u jednom velikom gradu, napraviti ovakav uspjeh… stvarno sam prezadovoljan”, izjavio je Mladen.

Mladen ističe da ništa nije bilo namješteno, te da dokazi postoje da je zaista najbolji.

“To su govorili i za šestu, petu, četvrtu… ništa od toga nema! Ništa nije dogovoreno. Kome nije jasno, imamo izvod glasačkog tijela. Sve je realno, sve je istinito, svaki glas je glas ‘jedan kroz jedan’! Kraj priče. Ja sam znao da sam jači od svih njih”, istakao je on.

Mladenu su podršku pružili prijatelji iz Crne Gore, a mnogima u Crnoj Gori je sinoć, tokom glasanja, stigla poruka sa molbom da glasaju za Mladena.

Mladen je rekao da nema plan na šta će tačno potrošiti nagradu od 30.000 evra.

“Još ne razmišljam, vidjećemo. Imam mnogo planova. Već imam restoran… naravno, auto. Imam već, ali imam neki drugi na umu. Hoću da se posvetim sebi! Ne mogu više da idem tamo i ovamo, sa ženama…” priznao je s osmijehom Mladen, napominjući da je pravo vrijeme da se malo smiri.

Ko je Mladen Vuletić

Mladen Vuletić je važio za žestokog momka iz Crne Gore, koji je sa 19 godina opljačkao banku i osuđen na tri godine robije.

Mladen je, govoreći o vom životu, svojevremeno, rekao:
“Moji mama i tata su lijepo radili, a ja sam im se jedan dan na sve to po*rao. Prvo sam sa 19 godina opljačkao banku, osuđen sam na tri godine. Na presudi sam pitao da radim u banci. Meni je san da radim u banci. Zbog mene mi nije žao, ali jeste zbog mame i tate, sestre, skratio sam im život 10 godina”, rekao je Mladen.

” U šalteru je bilo 15.632 eura, a u sefu je bilo 70.000 eura. Žena na šalteru je počela da trpa novac, i pitala me u jednom trenutku jel ti dosta, a ja sam joj odbrusio nemoj da se sprdas, nego sve to ubaci. Ja sam imao kalašnjikov, a sad pravim vino i učestvujem u rijalitijima”, ispričao je Vuletić.

Foto: Happy screenshot

1 komentar

  1. fuj, fuj, fuj. evo kakvi krimosi dobijaju novac, mdjeci drzava nema da nabavi ljekove. pod hitno zabraniti ove idiotizme i primitivizme

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com