Home / NOVOSTI / Hronika / IZGUBILA NAJVAŽNIJU BITKU: Preminula Aleksandra Bojović (27)

IZGUBILA NAJVAŽNIJU BITKU: Preminula Aleksandra Bojović (27)

U protekle dvije godine Aleksandra se borila sa malignim tumorom koji je onemogućavavao da vodi normalan život i svaki dan pretvarao u neizvjesnost i borbu

Aleksandra Bojović (27) iz Užica preminula je posle teške bolesti.

Rođena je 28. aprila 1992. godine u Užicu. Završila je Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, a jedna od velikih strasti su joj bili volontiranja i putovanja kroz različite zemlje.

U protekle dvije godine Aleksandra se borila sa malignim tumorom koji je onemogućavavao da vodi normalan život i svaki dan pretvarao u neizvjesnost i borbu.

Naime, nakon prve dijagnoze mioma u materici i dve operacije istog, konstantovano je nakon biopsije da se ipak radi o malignom tumoru. Nakon izvršenog ozbiljnog operativnog zahvata, javila se nada da je problem riješen, ali nekoliko mjeseci posle operacije, tumor se nanovo pojavio na plućima i krvnim sudovima noge.

Kako bi pobijedila i u ovoj borbi za život, Aleksandra je podvrgnuta dodatnim operacijama i hemioterapijama na klinici u Insbruku, Austrija.

U regionu je postala poznata nakon sto je organizacija Budi human u Srbiji prikupljana  pomoć da bi se pokrili troškovi liječenja i da bi se Aleksandri omogućilo da nastavi svoju mladost uz kreiranje ljepših uspomena van bolničkog enterijera, nažalost, Aleksandra nije izdržala.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com