Home / ŽIVOT + / Showbiz / UDAJE SE DEA ĐURĐEVIĆ: Želja joj je da na svadbi pjeva ovaj CRNOGORSKI PJEVAČ!

UDAJE SE DEA ĐURĐEVIĆ: Želja joj je da na svadbi pjeva ovaj CRNOGORSKI PJEVAČ!

Voditeljka Dea Đurđević godinama je u skladnoj vezi sa dvadeset godina starijim kolegom Mladenom Mijatovićem, a par će se u nedjelju vjenčati pred porodicom i najbližim prijateljima.

Kako izvor blizak voditeljki navodi, Dea će sudbonosno “da” izgovoriti samo dva dana nakon svog rođendana i spektakularnom proslavom u prestižnom prestoničkom restoranu krunisati ljubav i slaviti život.

“Dea i Mladen shvatili su da nema potrebe čekati s venčanjem i pre dva mjeseca došli su na ideju da bi mogli da se vjenčaju za Dein rođendan. Poslije njene nesreće, shvatili su koliko se vole i koliko je njihova ljubav prava i da ne postoji nijedan razlog da odlažu brak. Dei se Mladenov predlog u vezi s venčanjem izuzetno dopao, posle čega su počeli do detalja da organizuju duplo slavlje, njen rođendan i vjenčanje, te da prijateljima i porodici javljaju lijepe vijesti”, priča izvor i otkriva da Mijatović ne pita koliko šta košta samo da njegova izabranica bude srećna.

“Za Mladena i Deu početak godine bio je vrlo težak zbog nesreće koju je ona doživjela, zbog čega su još više željeli da se vjenčaju i da ovoj godini koja je za njih bila veoma stresna daju i drugi značaj. Mladen po svaku cijenu želi da ispuni sve Deine želje i ništa mu nije teško da uradi kako bi taj dan za nju bio poseban. Nedjeljama se bavi organizacijom, muzikom, dekorom, menijem i zvanicama. Iako i ona učestvuje u svemu, Mladen ne želi da je na bilo koji način opterećuje i preuzeo je najveći deo obaveza. Iako su prvobitno planirali da proslava bude privatna i za manji krug ljudi, na kraju se ispostavilo da će ih biti oko 150 do 200 zvanica”, navodi izvor i otkriva da je Deina velika želja bila da joj na proslavi pjeva poznati crnogorski pjevač Šako Polumenta.

“Kada su je pitali kog pjevača bi željela na svom rođendanu i vjenčanju, navela ih je nekoliko, ali posebno je željela da među njima bude Šako Polumenta. Objasnila je koliko voli njegove pjesme i da na svoj najljepši dan želi da sluša posebno njegove balade. Dea ga je sama pozvala da uveliča njeno duplo slavlje, što je on s oduševljenjem prihvatio. Zahvalio joj je na pozivu i obećao da će joj pjevati svaku pjesmu koju poželi”, otkriva izvor.

(Alo)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com