Hrvatska novinarka BRUTALNO napala Jelenu Karleušu i sve srpske CAJKE na FB i sad ne može da prođe Makarskom! A ovo joj najviše smeta! (FOTO) - Volim Podgoricu

Hrvatska novinarka BRUTALNO napala Jelenu Karleušu i sve srpske CAJKE na FB i sad ne može da prođe Makarskom! A ovo joj najviše smeta! (FOTO)

Bivša HRT-ova voditljka i urednica, a danas direktorka Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla je veliku prašinu pošto se na svom Fejsbuk profilu javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg trešte narodnjaci.

Novak Srzić nije krila nezadovoljstvo, a posebno joj je zasmetao nastup folk zvijezde Jelene Karleuše, koja je nastupila prošle srijede.

“Dragi prijatelji, nastojim da podelim na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se da napravimo odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične muzike, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u “Petar Pan” dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i “obeležiti” naš grad…”, napisala je Novak Srzić.

Poprilično oštar status izazvao je ogromnu polemiku na društvenim mrežama, a uprkos tome što je bez zadrške prozvala vlasnike jednog od najpopularnijih klubova na Makarskoj rivijeri, negativnih reakcija nije bilo.

 

“Hodam gradom i svi mi čestitaju”, govori za Večernji list Hloverka i otkriva da najveći problem leži u lošoj zvučnoj izolaciji spomenutog kluba: “Kad je Karleuša ili neka druga cajka, onda cijeli grad odjekuje.”

FOTO: PRINTSCREEN

“Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu muzike poštede te buke i galame”, napominje direktorka Turističke zajednice.

Ipak, priznaje da je žalosti što sve više mladih uživa u provodima uz lake note.

“Cajke su, nažalost, prodrle i do nas. Žao mi je kad vidim da mladost odlazi na takvu vrstu muzičkog treša. Mislim da je uzrok tome i taj što hrvatska muzika nije dovoljno zastupljena u medijima pa se mladi okreću stranoj”, navodi ona.

FOTO: PRINTSCREEN

Večernji list

4 komentara

  1. Kod nas Cajke vladaju. Blisko istočni ritmovi grme sa svih strana. Zavijaju da bi im pozaviđeli i oni iz Saudi Arabije. One su trajno zaposjele glave naše ženske populacije. Postale su uzor “uspješne žene koja zna što hoće”.

  2. Congratulations on having One of the most sophisticated blogs Ive come throughout using some time! Its just incredible what you can remember from a little something as a result of how visually beautiful it’s. Youve put collectively a good blog space -great graphics, videos, layout. This really is undoubtedly a must-see weblog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com