Home / NOVOSTI / Društvo / Zajedničke patrole policija Crne Gore, Srbije i Hrvatske ulivaju povjerenje turistima

Zajedničke patrole policija Crne Gore, Srbije i Hrvatske ulivaju povjerenje turistima

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić razgovarao je u Igalu sa policajcima iz Srbije i Hrvatske koji zajedno sa crnogorskom policijom već sedam godina patroliraju u crnogorskim turističkim centrima tokom sezone.

“Vaše zajedničke patrole ulivaju povjerenje onima koji dođu iz vaših država. To je dobra stvar”, rekao je Nuhodžić.Vlada Crne Gore

Kako je saopšteno iz Vlade, policajci iz susjednih država, kazali su ministru da su zadovoljni tretmanom građana Crne Gore i turista.

U projektu koji je pokrenut 2012. godine Policija Crne Gore domaćin je kolegama iz šest država – Italije, Hrvatske, Srbije, Albanije, Sjeverne Makedonije i Rumunije tokom turističke sezone.

Nuhodžić je ukazao da Crnogorska policija pridaje poseban značaj ovom obliku međunarodne saradnje.

“Na ovaj način dodatno učvršćujemo temelje dalje intenzivne i bliske komunikacije i koordinacije u suprotstavljanju globalnim bezbjednosnim izazovima. Bezbjednost je jedan od brendova crnogorskog turizma i Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije ulažu maksimalne napore kako bi rezultate koje smo postigli na tom polju dodatno unapređivali, jer je činjenica da iz godine u godinu ostvarujemo sve veći napredak”, rekao je Nuhodžić.

(Vijesti)

loading...

One comment

  1. aleksandar Miljanov

    Sve najbolje čestitke i pozdravi za naboljeg Ministra policije MNE, to je to što zapadna Evropa cijeni i želi da vidi od nas, a ne srpska štetna vjekovima politika srbin pa srbin, srpsko pa srpsko i ono u wc šolju ako im se ne zove srpsko oni odmah su spremni da ratuju hahaha !!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com