Home / ŽIVOT + / Horoskop / SAZNAJTE KADA JE UTICAJ NAJJAČI: Šta povratak Saturna znači za vaš horoskopski znak?

SAZNAJTE KADA JE UTICAJ NAJJAČI: Šta povratak Saturna znači za vaš horoskopski znak?

Svima je dobro poznat uticaj retrogradnog Merkura, ali o Saturnu malo ko zna

Nemojte da budete strogi prema sebi i da pomislite kako ste neznalica, jer uticaj Saturna se oseća tek oko 29. i 30. godine života. Ukoliko niste napunili 30, onda ni ne znate kakav je Saturn.

„Povratak“ označava pozicioniranje planete na isto mesto na kojem je bila dana ili noći kada ste rođeni i svaka od planeta ima taj jedan položaj. Povratak označava završetak ciklusa i početak novog.

Povratak Saturna dešava se svakih 27 do 29 godina i kretanje kroz vaš znak traje 2 do 3 godine zbog čega imate osjećaj da se cio vaš život menja i to baš onog momenta kada oduvate svjećice za vaš 30. rođendan.

To je vrijeme sazrevanja i Saturn sve oko sebe usporava i dovodi na svoje mjesto. Pomaže nam da sagledamo život onakvim kakav on zapravo jeste, a ne onakav kakav bismo mi htjeli da bude. Saturn je surova i čista istina i neće vas lagati kako biste se osjećali bolje. Vodiće vas i pomoći vam da naučite lekciju koju trebate od života ukoliko ste spremni da radite na tome.

Možda se osjećate komforno i sigurno u vezi, ali je sada vrijeme da budete iskreni prema vašem partneru i vama i da potražite nešto bolje. Zvuči surovo, ali Saturn zna da bude okrutan. To je vrijeme velikih sukoba želja i obaveza, jer vi ste u kasnim dvadesetim i zabavljali biste se u sredu veče do jutarnjih sati, ali sjutradan valja ustati i spremiti se za posao.

Saturn je tu da uspori stvari, ukaže na ono što treba da se sredi i da to i uradi. Ukoliko ste htjeli da proživite vaše kasne dvadesete kao najluđe godine, žao nam je ali nećete moći. Uticaj Saturna se osjeća dvije do tri godine pošto se on vrati u vaše polje.

Nije sve tako crno, jer stvari postaju bolje onog momenta kada stvari preuzmete u svoje ruke. Sada je vrijeme da shvatite šta vam je činiti ako želite da budete uspešni, a Saturn je profesor koji će učiniti sve kako vi ne biste pali kod njega na ispitu.

Život je ipak zbir lekcija koje trebamo da naučimo. Zato, napravite plan dvije godine prije nego se Saturn vrati i radite na njegovom ostvarenju, piše Womanshealthmag. Budite realni u pogledu na vaš život i suočite se sa svim problemima i poteškoćama. Saturn vas može natjerati da se sredite, ali i da u vaš život dovede neku novu značajnu ličnost. Treba dosta truda, borbe i žrtava, ali slušajte Saturn i učite lekcije od njega i nećete imati čega da se borite. Ništa loše vam se neće desiti ako odustanete od navika koje vam ne donose ništa dobro.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com