“HVATI SPREMNI ZA NOVU OLUJU” Srbi uzvratili: Slaviti zločinačku “Oluju” mogu samo oni koji na grobove ustaša polažu vijence - Volim Podgoricu

“HVATI SPREMNI ZA NOVU OLUJU” Srbi uzvratili: Slaviti zločinačku “Oluju” mogu samo oni koji na grobove ustaša polažu vijence

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se “Oluja” prema Srbima više nikada neće ponoviti dodajući da “neka o tome niko ne sanja”.

“Ako je u Hrvatskoj spremaju za nekog drugog to je već njihov problem. Srbima nemojte prijetiti”, rekao je Vulin, komentarišući obraćanje hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića na prijemu za ratne zapovjednike u Kninu povodom 24. godišnjice operacije “Oluja”, u kome je rekao da je hrvatska vojska spremna na nove “Oluje”.

Vulin je rekao da “ne postoji zemlja na svijetu koja se raduje protjerivanju svojih državljana i ne postoji zemlja u Evropi koja se još drži fašističke ideologije i prakse kao što to čini Hrvatska”, prenijelo je srpsko ministarstvo odbrane.

“Slaviti zločinačku ‘Oluju’ mogu samo oni kojima je normalno da se polažu vijenci na grobove ustašama i kojima je normalno da se ne poštuje ni Ustavni sud, samo ako je omogućio upotrebu ćirilice. Srbija ne želi ni pedalj Hrvatske, a sve manje je žele i Hrvati koji je masovno napuštaju”, izjavio je Vulin.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com