CRVENA ZVEZDA BEZ PREDNOSTI IDE U DANSKU: Pavkov zapalio Marakanu, Kopenhagen iz SUMNJIVOG penala do nepravednog remija! - Volim Podgoricu

CRVENA ZVEZDA BEZ PREDNOSTI IDE U DANSKU: Pavkov zapalio Marakanu, Kopenhagen iz SUMNJIVOG penala do nepravednog remija!

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su večeras u Beogradu neriješeno 1:1 sa Kopenhagenom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda je vodila od 44. minuta golom Milana Pavkova, a u 84. je iz penala izjednačio Jonas Vind.
Revanš će se igrati u sledećeg utorka u Danskoj.
Zvezda je bila znatno bolji rival od danskog kluba u prvoj utakmici pred više od 40 hiljada navijača na stadionu “Rajko Mitić”.

Crveno-beli su dobro igrali u prvom poluvremenu i imali veliku priliku već na početku, kada je dobar šut Marka Marina odbranio golman Sten Gritebust.

Vodjstvo Zvezdi doneo je Pavkov pred poluvrijeme, kada je posle dodavanja Mirka Ivanića šutirao, a lopta je pogodila igrača Kopenhagena Viktora Nelsona i prevarila golmana.

Pavkov je zamijenjen na poluvremenu zbog povrede lože, koju je dobio na početku utakmice.

Zvezda je bila dobra i u drugom dijelu, a najbolju priliku imala je u 80. minutu, kada je Ivanićev šut posle dobrog prodora Marina otišao malo preko gola.

Fudbaleri domaćeg tima često su izražavali nezadovoljstvo sudjenjem portugalskog arbitra Tijaga Martinša.

Tako je bilo i kada je donio diskutabilnu odluku i sudio penal pred kraj utakmice, posle pada Pepa Biela u kaznenom prostoru Zvezde posle starta Milana Jovančića.

Jonas Vind je bio precizan i dao iz penala važan gol za Kopenhagen pred revanš u Danskoj naredne nedjelje.

Burno je bilo i do kraja utakmice, posebno u 87. minutu, kada su domaći fudbaleri žustro protestovali i tražili penal nad El Fardu Benom.

kurir.sprt

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com