Natalija pošla na TRČANJE i nestala: Na krevetu nađeni tragovi KRVI - Volim Podgoricu

Natalija pošla na TRČANJE i nestala: Na krevetu nađeni tragovi KRVI

Grčke vlasti pokrenule su opsežnu operaciju pretrage na sjevernom egejskom ostrvu Ikaria da bi pronašli britansku državljanku čiji je nestanak prijavio njen partner, prenosi grčki list Katimerini.

Astrofizičarka Natalija Kristofer (34) nestala je neposredno prije nego što je ona i njen partner (38) trebalo da se vrate na Kipar gdje inače žive.

On je prijavio da je njegova partnerka Kristofer nestala oko podneva u ponedjeljak, nakon što se nije vratila sa trčanja.

Rekao je policiji da se ujutro probio, te da je shvatio da je nema. Nakon što je pozvao mobilnim telefonom, rekla mu je da je otišla na trčanje, ali nakon toga nije odgovarala na sledeće pozive.

Par je na ostrvu stigao u subotu, a mediji prenose da su u ponedjeljak trebali da se vrate na Kipar.

Prema informacijama, tokom pretrage u sobi bračnog para u hotelu, na krevetu, pronađeni su tragovi krvi, a uzorak je poslat na DNK analizu.

Policija je zaplijenila i mobilni telefon njenog parntera,

U akciji potrage učestvuju policajci, vatrogasci, službenici obalske straže, dobrovoljci i helikopter.

Nestanak Natalije Kristofer uslijedio je nakon prošlomjesečne tragedije na Kritu kada je američki naučnik Suzan Iton silovana i ubijena.

2 komentara

  1. I simply needed to say thanks yet again. I am not sure what I might have achieved without the type of information provided by you on such a problem. It previously was the scary circumstance in my position, nevertheless spending time with the expert technique you managed that took me to weep for happiness. I will be grateful for this help and then hope you recognize what a powerful job you are getting into training the rest using your blog. I am sure you haven’t encountered any of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com