BAHAĆENJE POSLANIKA DF-A: Vrijeđao i psovao komunalne policajce, pa OTIŠAO GLISEROM (FOTO) - Volim Podgoricu

BAHAĆENJE POSLANIKA DF-A: Vrijeđao i psovao komunalne policajce, pa OTIŠAO GLISEROM (FOTO)

Komunalna policija tvrdi da je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović danas vrijeđao njihove službenike u Bijeloj i odbio da da na uvid dokumenta.

Radunović je “Vijestima” potvrdio da je došlo do incidenta na priobalnom putu u Bijeloj i da je “neprimjereno reagovao” jer se “osjećao isprovociranim”.

Navodno, Komunalna policija zaustavila automoblil marke Volkswagen registarskih oznaka HN BJ 892, jer se kretao saobraćajnicom u vrijeme kada nije dozvoljen nikakav saobraćaj, a vozač je odbio da da dokumenta na uvid.

“Vraćao sam automobil vlasniku koji je mještanin i koji, pretpostavljam, ima odobrenje za vožnju lokalnim putem. Osjetio sam se isprovociranim načinom na koji mi se obratio komunalni policajac i reagovao sam, po mojim standardima neprimjereno, i žao mi je zbog toga”, kazao je Radunović “Vijestima”.

“Vozač se ponašao bahato, vrijeđao je službenike Komunalne policije, upućivao im najvulgarnije psovke. Onda je parkirao automobile na obližnjoj plaži i ušao u gliser koji je potom otplovio u nepoznatom pravcu”, kazali su u Komunalnoj policiji.

Na lokalnom priobalnom putu kroz naselja Baošići i Bijela do plivališta, kao i dijela puta u Bijeloj pored hotela “Delfin” do raskrsnice sa Jadranskom magistralom u Jošicama, zabranjen je saobraćaj od 10 do 16 sati. Zabrana je na snazi do 1. septembra.

Foto Vijesti

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com