Home / ŽIVOT + / Showbiz / Lejdi Gaga dolazi u Beograd

Lejdi Gaga dolazi u Beograd

 

Pjevačica Lejdi Gaga uskoro se vraća u Srbiju. Prema pisanjima medija, ova svjetska zvijezda dolazi u Beograd na nagovor svoje prijateljice Marine Abramović, koja će poslije 44 godine imati svoju samostalnu izložbu u Beogradu.

Retrosprektivna izložba Čistač sa više od 120 radova iz svih faza pedesetogodišnje karijere Marine Abramović biće prikazana u Muzeju savremene umjetnosti od 21. septembra 2019. godine do 20. januara 2020, piše Informer.

Dolazak američke pjevačice nagovijestio je direktor muzeja Slobodan Nakarada:

“Imamo najave da će Marinini prijatelji navratiti u neko vrijeme. Svi me pitaju da li će Lejdi Gaga doći. Možda, mi ne znamo još uvijek. Ovo će biti najveći kulturni doživljaj, koji je Srbija dugo iščekivala i zaslužili”, rekao je za Informer.

Lejdi Gaga je prvi put bila u Srbiji kako bi posjetila svog vjerenika koji je na Tari snimao film Šuma. Tada je s njim obilazila beogradske splavove, jela srpske specijalitete, koji su joj se toliko svidjeli da je obećala da će se vratiti.

Iz Srbije je tada ponijela i zanimljiv suvenir: majicu na kojoj piše Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is sljivovitza.

Tracara

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com