GEORGIJEV DOBIO PODRŠKU DELIJA: Navijači zagrmjeli uz Njegoševe riječi na paroli! (VIDEO) - Volim Podgoricu

GEORGIJEV DOBIO PODRŠKU DELIJA: Navijači zagrmjeli uz Njegoševe riječi na paroli! (VIDEO)

Poznati pjevač Vlado Georgiev dobio je lijepu podršku Delija u Subotici.

Navijači su pružili podršku Georgievu posle bure koju je izazvao njegov nastup u Herceg Novom, na humanitarnom koncertu koji su za Kosovo i Metohiju upravo Delije organizovale.

Crnogorske vlasti su se okrenule protiv Georgieva, podnijeta je i krivična prijava, a on je posebne emocije izazvao pjevajući “Tamo daleko”, a upravo su se tom pjesmom i Delije oglasile u Subotici protiv Spartaka.

Skandiralo se protiv predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, uz “Crna Gora i Srbija, to je jedna familija”, a na kraju je podignuta i parola sa riječima Gorskog Vijenca.

– Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka’ na gori lista, no se bojim od zla domaćega – pisalo je na paroli.

3 komentara

  1. Tamo dalekoooo, dalekoooo kraj PANONSKOG mora, tamo je zemlja moja, tamo je Srbijaaaa!

    Mislili smo Crna Gora, dace nama dio mora! Al, sa njima nema šale, mi smo za njih mace male. Ne da Gorstak ono svoje, ne da nebo, ne da more. I sto cemo mi kukavci? Da placemo nasoj majci!

    Gde cemo se mi kupati, koje more svojim zvati. Jedino nam sad ostaje, da vrebamo iz potaje. Al od toga nema nista, junacka su to ognjista, koja pamte jos odavno, da im zivjet mi ne damo.

    Nece vise CRNOGORCI da im za nas ginu momci. Junacki su to sinovi, njini sivi sokolovi, koji vole svoja brda, kojima su pleca tvrda.

    Zato dragi moji Srbi, cešimo se gde nas svrbi, Crnogorce ne dirajmo, prejaki su, to sad znamo!

  2. Humans have maintained populations of useful animals around their positions of habitat since pre-historic times. They have deliberately fed dogs seen useful, while disregarding or killing others, thereby founding a relationship between humans and targeted types of dog over thousands of years. Over these millennia, domesticated dogs have developed into distinct types, or groups , such as livestock shielder dogs.

  3. Spot up for this write-up, I must say i think this excellent website wants much more consideration. I’ll more likely once more to see far more, thank you for that information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com