CRNA GORA DOMAĆIN MEĐUNARODNOG FESTIVALA TURISTIČKOG FILMA: Prijavite svoj rad za jednu od 30 kategorija (INFO) - Volim Podgoricu

CRNA GORA DOMAĆIN MEĐUNARODNOG FESTIVALA TURISTIČKOG FILMA: Prijavite svoj rad za jednu od 30 kategorija (INFO)

U Crnoj Gori će se od 25. do 30  novembra održati Prvi internacionalni festival turističkog filma STARS OF WILD BEAUTY, a organizatori pozivaju crnogorske ljubitelje filma, i fotografije da prijave svoje radove za jednu od od 30 nagradnih kategorija.

Međunarodni poziv već je objavljen na najprestižnijoj svjetskoj internet platformi iz ove oblasti FILM FREEWAY, kao i na web prezentaciji festivala STARS OF WILD BEAUTY.

International Tourism Film Festival STARS OF WILD BEAUTY se organizuje uz podršku Ministarstva turizma i uređenja prostora Crne Gore, kao i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. 

„Ovim festivalom Crna Gora se pozicionira na svjetskoj mapi domaćina prestižne manifestacije koja promoviše ljepotu prirode i video umjetnost, što su svjetski trendovi u turizmu, ali i marketingu, koji se sve više bazira na video formama. Vjerujemo da će festival u značajnoj mjeri doprinijeti promociji Crne Gore i njene divlje ljepote u svijetu. Pasionirani ljubitelji prirode i filma iz cijelog svijeta već prijavljuju svoje radove putem čuvene platforme Film Freeway, a domaći autori svoje filmove mogu prijaviti i putem web prezentacije festivala STARS OF WILD BEAUTY“, navode organizatori

Naglašavaju da će selekciju filmova vršiti Internacionalni žiri koji će činiti 10 članova iz svih krajeva svijeta, najeminentnijih iz ove oblasti, koji će boraviti u Crnoj Gori u vrijeme održavanja Festivala. 

 „Festival će okupiti stotine ljubitelja filma iz cijelog svijeta, a pratiće ga bogat program, prezentacije flmova u užoj konkurenciji, filmske radionice, okrugli stolovi, tematske večeri, a nagrade će biti dodieljene u 30 kategorija, koje su navedene na platformama za prijavu, a samo neke od njih u internacionalnoj konkurenciji su: turistička destinacija, kulturni turizam, avanturistički turizam, priroda i ruralni turizam, istorija i naslijeđe… Za nacionalnu konkurenciju kategorije su: najbolji promo film, najbolja fotografija, najviše lajkovana fotografija, najbolje dizajniran i osmišljen sajt, najbolji kratki film sniman dronom, najbolji kratki film sniman telefonom, najbolji kratki film koji ima temu sjever Crne Gore, najbolji kratki film o zimskoj sezoni u Crnoj Gori, najbolja promocija (facebbok, insta, tw…), najbolji promo film hotela, restorana, objekta u Crnoj Gori. Na kraju, svi filmovi konkurišu za Gran Prix festivala – najbolji film u svim kategorijama“, preciziraju organizatori. 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com