MEDVEDEV ZAUSTAVIO ĐOKOVIĆA ZA FINALE SINSINATIJA: Prvi na planeti odao priznanje “RUSKOM TERMINATORU” (VIDEO) - Volim Podgoricu

MEDVEDEV ZAUSTAVIO ĐOKOVIĆA ZA FINALE SINSINATIJA: Prvi na planeti odao priznanje “RUSKOM TERMINATORU” (VIDEO)

Novak Đoković neće braniniti titulu osvojenu prošle godine u Sinsinatiju. Prvi teniser svijeta poražen je u polufinalnom duelu od Rusa Danila Medvedeva rezultatom 6:3, 3:6, 3:6. Protivnik ruskom teniseru u borbi za trofej biće Belgijanac David Gofen.

Početak meča nije najavljivao ovakav rasplet događaja. Novak je odlično ušao u duel, napravio brejk u šestom gemu, koji je uspio da sačuva i rutinski dođe to trijumfa u prvom setu.

Medvedev je slavio drugu uzastopnu pobjedu nad najboljim igračem planete, nakon što je bio bolji i u Monte Karlu ranije ove godine.

Rus je preokretom došao u situaciju da se bori za trofej, pošto je Novak prvi set dobio sa 6:3.

Izgledalo je da je umor potpuno stigao Medvedeva, koji je u prethodnom periodu odigrao pregršt mečeva, čak 15 u posljednjih 18 dana.

Rus je promijenio način igre, počeo je da skraćuje poene i podigao nivo servisa što mu je i donijelo željeni rezultat.

Medvedev je i treći set započeo kako je završio drugi, došavši do brejka već u trećem gemu odlučujućeg seta. Đoković je do kraja meča pokušavao da stigne prednost odličnog Rusa koji mu to ipak nije dozvolio.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com