Home / NOVOSTI / Hronika / BRANIO MONAHINJE IZ BEŠKE, PA ZAVRŠIO U POLICIJI: Ratko iz Bara priveden zbog komentara na Fejsbuku (FOTO)

BRANIO MONAHINJE IZ BEŠKE, PA ZAVRŠIO U POLICIJI: Ratko iz Bara priveden zbog komentara na Fejsbuku (FOTO)

Tortura nad Srbima u Crnoj Gori ne jenjava danama. Tako je crnogorski režim otišao korak dalje, pa sada u prostorije Centra bezbjednosti ovih dana privodi i saslušava Srbe i zbog komentara na društvenim mrežama.

Posle privođenja i saslušanja Nikšićanina Luke Samardžića zbog Fejsbuk komentara, poziv da se javi u barsku stanicu policije zbog pisanja na društvenim mrežama dobio je i Baranin Ratko Ćipranić.

On je kazao da je saslušan jer je napisao na svom Fejsbuku profilu, „da smo na Trojičindan 15.7.2019. dali zavjet da, ćemo braniti naše svetinje i srpski rod i da je ovo dovoljno alarmantno što je šiptarija uradila našim monahinjama na Beškoj.”

Podsjetimo, grupa, za sada nepoznatih Albanaca, verbalno je napala monahinje iz manastira Beška na Skadarskom jezeru.

“Govorili su nam da manastir nije naš, kao što nije naše ni Kosovo i prijetili da će nas otjerati odavde“, posvjedočila je monahinja Varvara.

 

Ćipranić je na svom profilu pojasnio da se Albanci ne bi usudili da provociraju nezaštićene monahinje da nemaju podršku crnogorskih vlasti.

“Takođe sam napisao da su dobili leđa od domaćih izdajnika i fukara“, rekao je Ćipranić novinaru IN4S nakon jučerašnjeg saslušanja.

On je podsjetio na obavezu koju ima pravoslavni narod da čuva i brani svoje svetinje.

“Mi, Srbi pravoslavci koji smo dali zavjet smo spremni da branimo naše svetinje valjda smo i dužni kad to ne radi država. A ko izda, rđa bio, rđa i ostao”, napisao je na svom Fejsbuku Ćipranić zbog čega je dobio poziv da da izjavu u barskoj policiji po nalogu tužioca.

Kako prenose lokalni mediji, Ćipranić je često na meti policije zbog svojih jasnih patriotskih stavova.

In4s.net

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com