POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV TROJICE BERANACA: Pokušali da ubiju sugrađanina? - Volim Podgoricu

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV TROJICE BERANACA: Pokušali da ubiju sugrađanina?

Vanpretresno vijeće bjelopoljskog Višeg suda, kojim je predsjedavao Radoslav Konatar potvrdilo je optužnicu protiv tri mladića iz Berana. Potvrđena je optužnica Adnanu (20) i Alsadu Muratoviću (28) iz Berana zbog krivičnog djela pokušaj ubistva u saizvršilaštvu, kao i njihovom sugrađaninu Veljku Lutovcu (28) zbog nanošenja lakih tjelesnih povreda.

Prema optužnici, koju zastupa viši državni tužilac Ljubinka Madžgalj, Muratovići su u hodniku beranskog Doma zdravlja “Dr Nika Labović” 15. aprila 2019. godine oko 11. sati, sposobni da shvate značaj djela i upravljaju svojim postupcima, pokušali da liše života Lutovca.

Nakon kratke svađe Adnan je Lutovca ubo nekoliko puta nožem, a Alsad ga je udarao motkom. Lutovcu je stavljeno na teret da je istom motkom udario više puta Adnana. U svojim izjavama Muratovići su saopštili da su prvi napadnuti, što je na drugoj strani i Lutovac ustvrdio za sebe.

(Dan)

2 komentara

  1. I’m very happy to read this. This is the type of details that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com