Home / SPORT / Fudbal / Tri stadiona dobijaju reflektore
Foto: FSCG

Tri stadiona dobijaju reflektore

U toku postavljanje reflektorskog osvjetljenja na stadionima u Golubovcima, Donjoj Gorici i na Zlatici, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Na stadionima u Danilovgradu, Golubovcima, Donjoj Gorici i na Zlatici u toku su intenzivni građevinski radovi.

Stadion FK Iskra u narednim mjesecima dobiće novu zapadnu tribinu, novu prirodnu podlogu sa sistemom za navodnjavanje na glavnom terenu i novi teren sa vještačkom travom.

“Budući da na stadionu “Braće Velašević” već postoji reflektorsko osvjetljenje, završetkom najnovije investicije, u kojoj učestvuje i Fudbalski savez Crne Gore, Danilovgrad će dobiti reprezentativan sportski objekat”, ističu iz FSCG.

Foto: FSCG Foto: FSCG

Reflektori će uskoro zasijati i na “Trešnjici”.

“Radovi na postavljanju reflektora, koji su dio projekta koji je FSCG pokrenuo početkom godine, odvijaju se po planu, tako da će stadion u Golubovcima uskoro biti još jedan u nizu na kojem će biti mogućnosti za odigravanje utakmica u večernjem terminu”, navode iz Saveza.

Najveći obim radova trenutno je na “DG areni” u Donjoj Gorici.

“Izvode se završni radovi na postavljanju reflektora u sklopu projekta koji skoro u cjelosti finansira FSCG, ali je i počela izgradnja nove tribine”, piše u saopštenju.

Foto: FSCG Foto: FSCG

I na stadionu Koma na Zlatici u toku su radovi na postavljanju reflektorskog osvjetljenja. Radi se takođe o investiciji koja je dio projekta FSCG o osvjetljavanju crnogorskih terena.

 

 

 

rtcg.me

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com