Home / NOVOSTI / Hronika / UHAPŠEN BARANIN: Osumnjičen da je ukrao novac iz marketa u kom je zaposlen

UHAPŠEN BARANIN: Osumnjičen da je ukrao novac iz marketa u kom je zaposlen

Službenici Uprave policije su na teritoriji Opštine Bar u kratkom roku rasvijetlili razbojništvo počinjeno sinoć na štetu jednog hipermarketa. Osumnjičeno lice lišeno slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Bar je juče oko 23,30 prijavljeno da je uz prijetnju pištoljem nepoznato maskirano muško lice od dva radnika hipermarketa u Baru otuđilo veću količinu novca i udaljilo se u nepoznatom pravcu.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su odmah postupili po prijavi i preduzeli niz aktivnosti u cilju identifikacije počinioca navedenog krivičnog djela.

Izvršenim uviđajem na lica mjesta i kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je počinilac poznavao način i metodologiju rada zaposlenih u poslovnom objektu i iskoristio momenat kada su ovlašćena lica vršila brojanje dnevnog pazara.

Policijski službenici su nedugo nakon prijavljenog događaja identifikovali, locirali i lišili slobode G.O. (18) iz Bara, koji je inače zaposlen u navedenom hipermarketu, zbog postojanja osnovne sumnje da je počinio navedena krivična djela.

On je, kako se sumnja, ova krivična djela počinio na način što je maskiran ušao u kancelariju hipermarketa i uz prijetnju pištoljem od dva zaposlena lica otuđio novac u iznosu od 18.651 euro, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Prilikom lišenja slobode ovog lica policijski službenici su pronašli i oduzelu pištolj marke CZ M88 cal. 9mm kao i cjelokupni iznos otuđenog novca.

Novac će biti braćen vlasniku.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgoroci koji je naložio da mu se osmnjičeni privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com