MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ: MA, J…LI VAS i TENK I TRAKTOR: Zvezdo, dobro došla u Zagreb! - Volim Podgoricu

MIROSLAV ĆIRO BLAŽEVIĆ: MA, J…LI VAS i TENK I TRAKTOR: Zvezdo, dobro došla u Zagreb!

U metu! Ovo podneblje je dalo dva kluba u Ligu šampiona, pa radujmo se! Ako dođe do meča Dinama I Zvezde, ne očekujte incidente. To su posla umobolnih ljudi, kaže legendarni hrvatski trener

 

Uspeh za region

Legenda jugoslovenskog i hrvatskog fudbala Ćiro Blažević preko Kurira je poručio svima da se manu nacionalističkih ispada i da će Zvezdu u Zagrebu dočekati bratski i prije svega sportski.

– Ispratio sam mečeve naših klubova i izuzetno sam srećan i zadovoljan što će i Zvezda i Dinamo igrati Ligu šampiona. Naravno da bi bilo super da dođete u Zagreb, ne očekujte nikakve incidente… To su posla umobolnih ljudi koji su nebitni u ovoj sportskoj priči, dođite i biće spektakl. Ovo podneblje dalo je dva kluba u najjače evropsko takmičenje i jako sam srećan zbog toga, naš se fudbal vratio tamo gdje i pripada – rekao je Ćiro za Kurir.

 

FOTO: TANJUG / FILIP KRAJINCANIĆ

Sportom protiv rata

Kada je u pitanju bura koja se prethodnih dana digla u javnosti zbog tenka ispred Marakane i odgovora u vidu traktora u Hrvatskoj, legendarni Ćiro u svom stilu je kratko prokomentarisao:

– Ma je*ali ih i traktor i tenk. Mi smo sportisti i ne priznajemo te primitivne ispade pojedinaca.

(Kurir)

3 komentara

  1. I have realized that over the course of building a relationship with real estate owners, you’ll be able to come to understand that, in every real estate financial transaction, a commission amount is paid. Ultimately, FSBO sellers do not “save” the commission rate. Rather, they try to win the commission through doing a agent’s work. In the process, they expend their money and also time to complete, as best they might, the tasks of an adviser. Those tasks include disclosing the home via marketing, showing the home to buyers, making a sense of buyer desperation in order to induce an offer, organizing home inspections, taking on qualification inspections with the loan provider, supervising maintenance tasks, and facilitating the closing of the deal.

  2. Wow! This might be one particular of the most useful blogs We’ve appear throughout about this subject matter. Basically Fantastic. I’m also a professional on this topic therefore I can comprehend your effort.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com