PARTIZAN JE U LIGI EVROPE: Nebeski skok Miletića spasio crno-bijele u Norveškoj! - Volim Podgoricu

PARTIZAN JE U LIGI EVROPE: Nebeski skok Miletića spasio crno-bijele u Norveškoj!

Fudbaleri Partizana , uspjeli su da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope pošto su, posle pobjede od 2:1 u Beogradu, odigrali 1:1 u revanšu sa Moldeom. 

Od samog starta crno-bijeli su napali gol rivala, pa je prvu veliku šansu propustio Zoran Tošić u 5. minutu. Asano je proošao po desnoj strani, vratio loptu ka Tošiću koji snažno šutira. Ipak, golman Kraniks uspio je da odrbani ovaj udarac. Nova prilika za Partizan viđena je samo 6 minuta kasnije. Sadik je sa desne strane pronašao Zdjelara koji je snažno šutirao u donji desni ugao, ali bez konkretnijeg učinka.

Do kraja poluvremena Molde se oslobodio pritiska i napao gol srpskog tima. U jednoj od situacija mogli su i do gola jer je Hestad je imao priliku da proigra Bolija koji je na lijevoj strani bio potpuno sam. Ipak, uslijedio je neprecizan pas pa je rezultat ostao nepromjenjen.

FK Partizan

Foto: Telegraf.rs

U nastavku je Molde očekivano zaigrao mnogo ofanzivnije. Iako nije uspijevao da dođe do ranog vođstva kao što su željeli, konstantno su vršili pritisak na odbranu crno-bijelih. Sa druge strane, gostujući fudbaleri strpljivo su čekali svoju šansu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com