Home / NOVOSTI / Hronika / SA LJETOVANJA PRAVO U SMRT! Marjan (39) stradao u Platijama, supruga ispričala detalje UŽASA, moli očevice da se jave!
Foto ilustracija

SA LJETOVANJA PRAVO U SMRT! Marjan (39) stradao u Platijama, supruga ispričala detalje UŽASA, moli očevice da se jave!

Marijan Đokić (39) iz Kragujevca stradao je u nedelju, 25. avgusta, na putu Podgorica-Kolašin, u mestu Bioče.

Na njega je, po prvim i nezvaničnim informacijama, naleteo drugi automobil, zbog čega je ovaj motociklista izgubio kontrolu i sleteo s puta. Njegova porodica moli da joj se jave očevici ove nesreće kako bi se istina o iznenadnom gubitku muža i oca saznala.

– On je morao da se vrati u nedelju, jer je sutra radio, a deca i ja smo ostali do petka. Oko 8.50 poslao mi je poslednju poruku, da je napravio pauzu i da uskoro kreće dalje. Oko 9.10 već je bio mrtav – sa uzdahom kaže za Telegraf.rs njegova supruga Ivana.

Prema prvim informacijama, automobil i motocikl sudarili su se pod nepoznatim okolnostima, usled čega je Marijan izgubio kontrolu nad motorom i sleteo u kanjon. On je poginuo na licu mesta, a njegovoj porodici se u toj sekundi život promenio iz korena.

Pored sve boli, Ivana, najednom samohrana majka, odlučna je da sazna šta se njenom mužu desilo.

– Moj suprug nikada nije divljao motorom. Bio je odgovoran, vozio je decu i mene. Ipak, nikada ne možete da budete potpuno sigurni. Onda sam videla komentare na vestima gde se javljaju očevici i brane ga. Pišu da su sve videli, da Marijan ništa nije bio kriv, da je automobil prešao u njegovu traku i očešao ga …- kaže ona.

I izveštaj je, kaže, nagovestio nešto slično. Sve se dešavalo u desnoj polovini desne, Marijanove, trake.

– Molim sve ljude koji su bili očevici nesreće, koji su videli šta se desilo, da nam se jave. Znam da moga muža ništa neće vratiti, ali zbog njega i njegove dece moram da saznam istinu – kaže ona.

(Kurir.rs/Telegraf)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com