U LAŽI SU KRATKE NOGE – Poslanici Demokrata primili pune plate, uključujući i platu Alekse Bečića!

Propaganda je opasno oružje, koje se često okrene protiv onog koji misli da se svaka laž može plasirati kao istina, samo ako imate dovoljno novca da platite njeno reklamiranje. Bili smo svjedoci takvog školskog primjera tokom prethodnog mjeseca, saopštio je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.

Demokratska Crna Gora je pokušala sa skrene pažnju javnosti sa tajnog sporazuma koji je napravila sa DPS-om, plasirajući grubu neistinu da im je Skupština ukinula plate “iz osvete”, kroz skupo plaćene promo tekstove u novinama i pravim malim bogatstvom sponzorisane objave na društvenim mrežama. Nije, naravno, problem medijsko, plaćeno, promovisanje političkih stavova, već želja da se zloupotrebom novca obmane javnost, kako bi činjenica da ste napravili politički dil iza leđa svih kolega iz opozicije, kao i ukupne javnosti, prošla neopaženo. Naravno, to je bilo nerealno očekivanje, jer niko ne može zaboraviti onako strastveno zastupanje predloga i interesa Demokratske Crne Gore Alekse Bečića, od strane Željka Aprcovića, Luiđa Škrelje i ostalih poslanika DPS-a, kazao je Radunović.

Zbog štetnosti potencijalnog uvođenja ovakve prakse u javni život Crne Gore, na skupštinskom zasijedanju 23. avgusta sam iznio javnu ponudu Aleksi Bečiću, u kojoj sam mu ponudio pola svoje plate, ukoliko se ispostavi da je plasirana informacija oko ukinutih plata – tačna. Danima sam ga podsjećao na ponudu, nudeći mu da prizna grešku, kao čovjek, a ja bih prekinuo sa podsjećanjem javnosti i izbrisao sve objave. Kako se on do juče, kad je služba Skupštine izvršila uplatu poslanicima, nije oglasio sa izvinjenjem javnosti, iznosim materijalni dokaz da su Demokrate svjesno, znači s jasnom političkom namjerom, pokušale da prevare javnost, zaključio je Radunović.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close