DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE: Ženi se Blažo Đukanović, ne morate nositi kovertu…” evo zbog čega! (FOTO) - Volim Podgoricu

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE: Ženi se Blažo Đukanović, ne morate nositi kovertu…” evo zbog čega! (FOTO)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sprema svadbu sinu jedincu Blažu, a ubrzo nakon što je vijest objavljena, društveni mediji su su se usijali. Naime internetom kruži poruka koja insinuira biznis mlađeg Đukanovića u oblasti energetike.

ŽENI SE BLAŽO ĐUKANOVIĆ: Evo gdje predsjednik pravi svadbu sinu jedincu

“Ženi se Blažo Đuknović, ne morate nositi kovertu, stići će vam na račun za struju”, navodi se u poruci koja kruži društvenim mrežama i Viberom.

Poruku je na svom nalogu objavila i Marina Medojević, predsjednica humanitarne organizacije Banka hrane, uz komentar: Nasljednici dinastije stasali.

Blažo Đukanovć se godinama uspješno bavi biznisom u sektoru energetike i njegove dvije kompnije imaju milionske profite. Tridesetjednogodišnji Đukanović ušao je i u biznis izgradnje mini-hiroelektrana i na vodotocima na području kolašinske opštine započeo izgradnju dvije centrale.

U tome je imao podršku strica, bankara Aca Đukanovića, ali i oca dok je obavljao funkciju premijera.

 

 

2 komentara

  1. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My website is in the exact same area of interest as yours and my users would genuinely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Cheers!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com