“Crveniš li se, Bulatoviću, što si zajedno sa Milom, uništio našu mladost?” - Volim Podgoricu

“Crveniš li se, Bulatoviću, što si zajedno sa Milom, uništio našu mladost?”

Demokratska Crna Gora, kao partija mladih ljudi, nosilaca promjena, trajno je opredijeljena da spriječi novu izbornu krađu koju planiraju Milo Đukanović i Predrag Bulatović, poručili su iz ove partije.

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Očekivano, zbog toga smo i izloženi najbljutavijim izmišljotinama u režiji Bulatovića, lično. I bljutavost i izmišljotine, kada je on u pitanju, uvijek su predvidljiva stvar, i na to smo u svakom trenutku spremni, ali ni njegove laži, ni njegove uvrede, ni klevete neće zaustaviti našu borbu za razobličavanje planera izborne krađe.

Predrag Bulatović se posljednjim saopštenjem sam razobličio do te mjere da je od sebe napravio političku karikaturu. Tako je to kad neko ko je dugo bio u prilici da za račun i korist Mila Đukanovića namješta izborne rezultate odjednom to više ne može da radi. Uzalud mu je i minuli staž od trideset godina koliko je po nalogu svog šefa, Svetozara Marovića, odbjeglog kriminalca, prodavao izbore. Pošto je Svetozar odbjegao, Peđa je izgubio glavni oslonac i po njegovim nastupima se vidi da se bez Svetozara nikako ne snalazi.

Kada Demokrate otkriju prevaru Marte Šćepanović, pogođenim se nađe Predrag Bulatović. Ima li boljeg dokaza da se Peđa u potpunosti identifikovao sa svojim partnerima iz DPS-a?

Danas u Crnoj Gori nema nikoga ko ne zna da je Peđa Bulatović sve izbore, od lokalnih do parlamentarnih, poklonio Milu Đukanoviću.

Crveniš li se, Bulatoviću, što si zajedno sa Milom, kao jedan od glavnih režisera svih Milovih pobjeda, uništio našu mladost i mladost generacija koje dolaze?

Crveniš li se, Bulatoviću, što čim udarimo na Đukanovića i razotkrijemo prevaru i namjeru krađe izbora, ti prvi moraš da se glasneš? A danas si se javio da odbraniš Martu Šćepanović.

1 komentar

  1. Nice post. I learn one thing tougher on different blogs everyday. It should at all times be stimulating to learn content from different writers and observe slightly something from their store. I’d desire to use some with the content on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link in your web blog. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com