Home / NOVOSTI / Hronika / ANA BOROJEVIĆ (29) STRADALA U BEČU: Mladi kuvar zapao u dugove pa DIGAO U VAZDUH cijelu zgradu! Petospratnica sravnjena sa zemljom (VIDEO)

ANA BOROJEVIĆ (29) STRADALA U BEČU: Mladi kuvar zapao u dugove pa DIGAO U VAZDUH cijelu zgradu! Petospratnica sravnjena sa zemljom (VIDEO)

Eksploziju u zgradi u Beču, u kojoj je poginula Ana Borojević (29) iz Velike Plane, namjerno je izazvao Danijel Š (22) u svom stanu.

Ovaj mladi kuvar je posle otkaza koji je dobio na poslu odlučio da izvrši samoubistvo i 26. juna detonirao plinsku bocu. U eksploziji je dio zgrade od siline detonacije raznesen, a Ana Borojević koja je bila u stanu sa dva maloljetna sina je od detonacije izletjela iz zgrade i na nju su se obrušili zidovi.

Tri mjeseca kasnije istraga je potvrdila da je eksploziju izazvao Danijel Š. u svojoj kuhinji. On je, kako su prenijeli austrijski mediji, namjerno oštetio dovod gasa, a zatim varnicom ili otvorenim plamenom izazvao eksploziju.

Motiv za ovako suludi potez krije se u Danijelovim finansijskim problemima, saopštila je austrijska policija a prenose austrijski mediji. On je naime neposredno prije toga ostao bez posla što ga je izuzetno pogodilo, a dugovao je i novac za zakup stana.

Osim Danijela i Ane koji su smrtno stradali, u detonaciji je povrijeđeno još 15 osoba, a neki od njih i dalje se nalaze u bolnici. Zbog velikih oštećenja koje je zgrada pretrpjela svi stanari su iseljeni , a zgrada je srušena i biće izgrađena nova.

Podsjećanja radi, Ana Borojević  živela je u Beču sa dvojicom maloljetnih sinova i suprugom Dejanom T. Anina majka se spletom okolnosti zadesila u neposrednoj blizi zgrade kada je došlo do nesreće ni ne sluteći da je u njemu izgubila dijete. Potraga je trajala do jutra i tada je pronađeno tijelo njene ćerke pod ruševinama.

 

Kurir.rs/Heute/V.S.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com