NEDISCIPLINA I RAZUZDANE ZABAVE: Crnogorski fudbaler na meti austrijskih medija! - Volim Podgoricu

NEDISCIPLINA I RAZUZDANE ZABAVE: Crnogorski fudbaler na meti austrijskih medija!

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore Filip Stojković, koji je u junu odbio da nastupi za nacionalni tim na meču sa Kosovom, prešao je krajem avgusta iz Crvene zvezde u Rapid iz Beča, nakon što je izgubio mjesto u startnoj postavi srpskog šampiona.

Iako je imao još godinu ugovora, u Rapid je otišao bez obeštećenja.

Austrijski mediji (Krone) pišu da je razlog odlaska iz Beograda njegovo neprofesionalno ponašanje.

“Stojkovićeva tržišna vrijednost je tri miliona eura, igrao je Ligu šampiona, bio je najbolji bek u Srbiji, a pušten je iz kluba. Razlog je njegova loša reputacija, nedisciplina, razuzdane zabave sa navijačima… Bivši klub je podvukao crtu i pustio ga da ide”, piše “Krone”.

Stojković je, međutim, demantovao takve navode.

“Da li ste ozbiljni, nikada nisam imao probleme. Nakon dvije lijepe godine u Beogradu, trebalo mi je nešto novo. Ovo nije korak nazad”, kazao je Stojković.

On još nije debitovao u dresu Rapida.

Srpski mediji su ranije prenosili da je Srbija pogriješila kada je riječ o sportu, onda kada je FS Srbije izgubio Filipa Stojkovića koji je odlučio da igra za Crnu Goru. Orlovi su potom kuburili sa pozicijom desnog beka…

Goruća tema u Crnoj Gori u aprilu je bio popularni ‘Žule’, ali ne zbog fudbala, već košarke. Naime, nije tajna da je Filip Stojković veliki navijač Crvene zvezde od malena, pa je sa najboljim drugarima Vujadinom Savićem i Brankom Jovičićem podržao košarkaše u dvoboju sa Budućnosti. To je dovelo do toga da se crnogorski reprezentativac optuži da je vrijeđao Crnogorce pjevajući da su ‘Šiptari i ustaše’.

VP/Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com