Home / NOVOSTI / Hronika / NOVI SNIMAK: “Lidija me zvala – dođi, zove te Katnić” (VIDEO)

NOVI SNIMAK: “Lidija me zvala – dođi, zove te Katnić” (VIDEO)

 

 

Duško Knežević objavio je novi snimak, na kojem navodno razgovara sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem.

U pitanju je, kako navodi, dio razgovora, a najavio je da će snimak u cjelosti objaviti sjutra u podne.

Muškarac na snimku tvrdi da se sastao sa Glavnim specijalnim tužiocem, Milivojem Katnićem.

“Ako ga sud ne pušti, on će ga puštit, samo nemoj objavljivat danas i sjutra ništa. On će ga u ponedjeljak puštit’, ja ti se kunem. Ja sad ulazim direktno sa njim u pregovore, ja pregovaram, bez Ivice. Ja sam danas bio lično s njim, Lidija me zvala – dođi, zove te Katnić”, čuje se, između ostalog, na snimku.

Knežević je sinoć kazao da se Vujošević prije nekoliko dana navodno sastao sa Katnićem kako bi razgovarali o Kneževićevom kumu, Dejanu Sekuliću, koji je uhapšen u avgustu, nakon što je Knežević, kako je kazao, prijetio da će objaviti snimke “na kojima se vidi kako Nenad Vujošević uzima pare za tužioce i za ljude korumpirane u sistemu Vrhovnog državnog tužilaštva.”

Prvi čovjek crnogorskog tužilaštva Ivica Stanković, juče je na pres konferenciji kazao da je ranije objavljeni snimak još jedan bezuspješan pokušaj da ga diskredituju u njegovoj višedecenijskoj karijeri. Kao razlog tome naveo je buduće v.d. stanje u njegovom resoru.

Katnić je, međutim, saopštio drugačije mišljenje – da je Kneževićeva kriminalna grupa pokušala diskreditovati Stankovića zbog blokiranih 62 miliona u predmetu SDT-a protiv njih i zbog ogromne količine novca i imovine koju će tek procesuirati.

Vujošević je trenutno van Crne Gore, a Katnić tvrdi da još nijesu ostvarili komunikaciju sa njim, zbog čega ne može tvrditi da je “pobjegao”.

U tom trenutku je, tvrdi Katnić, došlo do osnovane sumnje da je Vujošević uzimao mito od Kneževića kako bi uticao na odluke specijalnih tužilaca.

Vijesti

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com