SASLUŠAN NJEMAČKI DRŽAVLJANIN V.M. (67): Zadržan zbog ubistva brata - Volim Podgoricu

SASLUŠAN NJEMAČKI DRŽAVLJANIN V.M. (67): Zadržan zbog ubistva brata

Viši državni tužilac u Podgorici saslušao je njemačkog državljanina V.M. (67) i odredio mu zadržavanje zbog sumnje da je prekjuče na Cetinju ubio mlađeg brata.

Cetinjska policija je u nedjelju u jednoj iznajmljenoj kući pronašla beživotno tijelo njemačkog državljanina K.M. (64). Na njegovom tijelu su bili vidni tragovi nasilja, pa je odmah započeta istraga zbog sumnje da je ubijen.

Policija je brzo rasvijetlila ovaj događaj i uhapsila V.M., brata ubijenog Njemca, zbog sumnje da je izvršio ovaj zločin. Ubistvu je prethodila svađa oko posla i dnevnica, tokom koje je stariji brat udarao mlađeg šipkom po glavi sve dok nije izdahnuo.

Iz policije je potvrđeno da sumnjaju da je ubistvo izvršeno hladnim oružjem.

– Slučaj je dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Cetinje prijavio vlasnik stana u naselju Donji kraj, koji je pronašao beživotno tijelo. Službenici Uprave policije su u Cetinju lišili slobode lice za koje se sumnja da je juče počinilo krivično djelo teško ubistvo na štetu državljanina SR Njemačke K.M. Postupajući po prijavi građana, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su odmah izašli na lice mjesta i brzom intervencijom spriječili osumnjičenog da napusti mjesto izvršenja krivičnog djela. Slobode je lišen državljanin SR Njemačke V.M. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo i on će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici – saopšteno je iz Uprave policije nakon hapšenja osumnjičenog.

Nakon što je ubio brata, V.M. je pokušao da pobjegne iz grada, ali ga je policija pronašla prije nego što je uspio da napusti Cetinje. On je prvo priveden na informativni razgovor, a nakon što su urađene određene analize krvi, lišen je slobode i zadržan pod sumnjom da je ubio brata.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com