Home / SPORT / Ostali sportovi / Crna Gora ponosna na Filipa Radovića, Vlada će nastaviti da podržava talentovane sportiste
Filip RADOVIC of Montenegro during Team events at Day 4 of 15th Slovenia Open - Thermana Lasko 2018 Table Tennis for the Disabled, on May 12, 2018, in Dvorana Tri Lilije, Lasko, Slovenia. Photo by Vid Ponikvar / Sportida

Crna Gora ponosna na Filipa Radovića, Vlada će nastaviti da podržava talentovane sportiste

Crna Gora je ponosna na svog paraolimpijca Filipa Radovića koji je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za osobe sa invaliditetom, saopšteno je iz Vlade.

“Novo odličje koje je u Helsingborgu zasijalo na grudima Radovića zajedno sa bronzanim medaljama iz 2015. i 2017. godina, dokaz su da trud i rad, zajedno sa talentom, uvijek daju rezultat”.

Vlada Crne Gore, kako je saopšteno, nastaviće da podržava mlade i talentovane sportiste, kako bi na sportskim terenima širom svijeta bili naši najbolji ambasadori.

“Dodatna ulaganja u infrastrukturu obezbijediće bolje uslove i mogućnosti da svi naši sportisti iskažu svoj talenat i umijeće i da se okite najsjajnijim odličjima”, poručeno je iz Vlade.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com