MILAČIĆU I OSTALIM ČLANOVIMA PRAVE BIĆE SUĐENO VEČERAS, PO HITNOM POSTUPKU - Volim Podgoricu

MILAČIĆU I OSTALIM ČLANOVIMA PRAVE BIĆE SUĐENO VEČERAS, PO HITNOM POSTUPKU

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić i ostali članovi Prave koji se nalaze u Upravi policije upravo su dobili status lica lišenih slobode, potvrđeno je od strane njihovih advokata.

Njima je, za sada, na teret stavljen prekršaj iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru, ometanje ili omalovažavanje službenog lica u vršenju javnih ovlašćenja, za koji je zaprijećena kazna u rasponu od 500,00 € do 2000,00 € ili kazna zatvora do 60 dana.

Kako je pojasnio jedan od advokata, tužilac se još uvijek nije izjasnio da li će njima, osim navedenog prekršaja, na teret biti stavljeno i neko krivično djelo, već će se o tome naknadno izjasniti.

Po navedenom prekršaju, suđenje je inkvizicijski, ekspresno zakazano za 20,00 h u Prekršajnom sudu, gdje će Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić  i ostali uhapšeni članovi Prave biti dovedeni sa lisicama na rukama, u policijskoj marici.

Dakle, Predsjednik Prave Crne Gore i ostali članovi su sada i zvanično lišeni slobode.

1 komentar

  1. Nice post. I learn something harder on distinct blogs everyday. Most commonly it is stimulating to learn content from other writers and exercise a specific thing from their store. I’d choose to use some while using content in my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll supply you with a link in your internet blog. Thank you for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com