Home / NOVOSTI / Hronika / Vujošević do kraja sedmice u Crnoj Gori, sprema se za iskaz pred SDT-om

Vujošević do kraja sedmice u Crnoj Gori, sprema se za iskaz pred SDT-om

Sekretar vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević osumnjičen da je član kriminalne grupe optuženog predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića doći će najkasnije do kraja ove sedmice u Crnu Goru i dati iskaz pred Specijalnim tužilaštvom, javlja televizija Vijesti.

To im je potvrdio beogradski advokat Borivoje Borović koga je Vujošević angažovao da ga zastupa u istrazi koju je Specijalno državno tužilaštvo pokrenula protiv njega zbog sumnje da je od juna prošle godine kao član Kneževićeve kriminalne grupe pokušavao da utiče na Specijalne tužioce u istragama pokrenutim protiv ovog biznismena.

Vujošević je podsjetimo napustio Crnu Goru u petak četiri sata poslije ponoći preko graničnog prelaza Dračenovac.

Od tada se nalazi u Srbiji, a trenutno u Beogradu gdje se sastao sa advokatom Borovićem i zatražio od njega da mu bude branilac.

Borović je kazao da je pristao da zastupa Nenada Vujoševića ali nije želio da otkriva šta njegov klijent ima da kaže u vezi sa snimcima razgovora koje je vodio sa Duškom Kneževićem i u kojima tvrdi da je vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću davao novac kako bi prestao progon stranih klijenata Atlas banke kao i da je sa Milivojem Katnićem dogovarao puštanje iz pritvora Dejana Sekulića kuma Duška Kneževića.

(Vijesti)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com