Home / NOVOSTI / Mortus pijan i bez dozvole vozio PUN AUTOMOBIL, a kada ih je ugledao POLICAJCE odlučio da se PRAVI “MRTAV”

Mortus pijan i bez dozvole vozio PUN AUTOMOBIL, a kada ih je ugledao POLICAJCE odlučio da se PRAVI “MRTAV”

U roku od samo nekoliko sati uhvaćena su dvojica vozača koja su u stanju teške alkoholisanosti upravljali automobilima, a da užas bude još veći – nijedan od njih nije imao vozačku dozvolu.

Potencijalne tragedije izbjegnute su samo pukom srećom i odgovornim pristupom poslu saobraćajnih policajaca na putevima u Srbiji.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, najprije je u Šidu priveden zbog vožnje u pijanom stanju Zoran H. (27) iz mjesta Vašice. On je, prema informacijama  vozio automobil marke “folksfagen” koji je bio pun putnika.

To, očekivano, nije promaklo policajcima, koji su u šoku prišli vozilu.

– Kada mu je policija tražila dokumentaciju, on nije imao šta da im priloži na uvid jer nije ni imao vozačku dozvolu. Policajci su ga tada testirali na alkohol. Izmjerena su mu čak 2,2 promila alkohola u krvi – priča sagovornik.

Slična situacija dogodila se ubrzo potom u Staroj Pazovi. Vozač Zoran P. (27), koji je vozio “reno”, zaustavljen je u redovnoj kontroli saobraćajne policije.

– Vozio je gradskom ulicom kada je naišao na policajce. Zaustavljen je nakon čega je i kod njega utvrđeno da nema vozačku dozvolu, odnosno da nije ni položio vozački ispit. I kod ovog vozača izmjerena je visoka količina alkohola u krvi – čak 1,63 promila – kaže sagovornik.

Obojici vozača je određeno zadržavanje do 12 sati, odnosno prebačeni su u treznilište, a potom pušteni da se brane u redovnom postupku. Takođe, obojici je napisana prekršajna prijava.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com