On je zvanično najljepši Crnogorac: “Negativni komentari mi samo bilduju samopouzdanje”

Crna Gora je prvi put ove godine imala predstavnika na svjetskom takmičenju mistera svijeta. Nemanja Kaluđerović jedan je od 73 mistera koji su predstavili sebe i svoju zemlju na Filipinima.

Zvanično najljepši Crnogorac, Nemanja Kaluđerović prije osam godina počeo se baviti modelingom.

“Volio sam fotografiju, lijepe slike, to sam postovao na društvenim mrežama i stvorio neke kontakte. Primijećen sam”, priča Nemanja za Jutarnji program RTCG.

Na takmičenju u Crnoj Gori prijavilo se 50 momaka. 20 je prošlo u uži krug nakon kastinga od tri dana. Nemanja priznaje da se odlično nosi sa lošim komentarima, ali i da je zadovoljan u kojem pravcu se kreću razmišljanja u našem društvu u kojem su se desetak godina unazad, momci rijetko odlučivali za svijet mode.

“Ima malo predrasuda, dobio sam dosta pohvala. Pozitivne su kritike, nije to baš kao miss Crne Gore propraćeno, mnogi smatraju da nije za muškarca da bude mister. Ali negativni komentari mi samo bilduju samopouzdanje”, kaže Nemanja.

Na Filipinima je, kaže, Crnu Goru predstavio na najbolji mogući način kroz nacionalnu nošnju, zastavu…: “Bila su 72 takmičara. Mnogi nijesu znali gdje je Crna Gora, ali sam im kroz priču to objasnio”.

Iako nezaposlen, ovaj diplomirani ekonomista ne gubi nadu da će nekada raditi u toj struci. Do tada ne planira odustati od modelinga i želje da uspije i van granica naše zemlje.

“Mnogo je teže tamo, ali je veća zarada. Ovdje je sve na manjem nivou, nikada nećemo kao Pariz, Njujork, Milano”, priča Nemanja, i navodi da je mister kompletna ličnost – mora biti kulturan, obrazovan, znati jezik.

Crna Gora je prvi put ove godine imala predstavnika na svjetskom takmičenju Mistera Svijeta. Zahvalan medijima na podršci Nemanja poziva sve momke koji vjeruju u sebe da se prijave na takmičenje.

“Moraju biti ambiciozni, da vole ovaj posao, sebe, da imaju zadovoljavajući fizički izgled. Zašto ne, neka se prijave, ja ću biti član žirija, i prenijeću iskustvo svima“, obećava Nemanja.

(Rtcg)

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close