Home / ŽIVOT + / Horoskop / Vladavina Vage OVIM ZNAKOVIMA donosi SREĆU U LJUBAVI

Vladavina Vage OVIM ZNAKOVIMA donosi SREĆU U LJUBAVI

S prvim danom jeseni ušli smo u sezonu Vage koja traje do 22. oktobra

Uticaj horoskopskog znaka koji simboliše ravnotežu i harmoniju, mnogima će pomoći da donesu neke odluke koje će uvesti sklad u njihov život. Takođe, ovo je period u kojem je najlakše dovesti u red i ljubavni život, a astrolozi s portala YourTango ističu tri znaka kojima sezona Vage donosi najviše sreće u ljubavi

Blizanac

Blizancima se u sezoni Vage smiješi puno koketiranja, novih poznanstava i dejtova. Kliknućete s puno ljudi, ali to ne znači da se odmah morate s nekim upustiti u vezu. Tokom sezone Vage opušteno uživajte u flertovanju, jer vam sezona Strijelca svakako donosi nešto ozbiljnije.

Vaga

Očekivano, za Vage je ovo najbolji period na svakom polju, pa tako i na ljubavnom. Lako ćete privlačiti pažnju drugih zbog čega ćete se napuniti samopouzdanjem i odvažiti se na neke svari na koje inače ne biste, poput prilaženja frajerima ili odlaska na dejt na slijepo. Prihvatite sve što vam se nudi jer, čak i ako ne nađete ljubav, sigurno ćete se dobro zabaviti.

Vodolija

U sezoni Vage Vodolije bi mogle da upoznaju ljubav svog života, prenosi index.hr. Ovaj period doneće vam puno novih poznanstava i velike su šanse da ćete naletjeti na nekoga ko će vas oboriti s nogu. A s obzirom na to da znate da vas može da očara samo neko ko je sličan vama, slobodno se možete opustiti i biti svoji.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com