VESNA S. OPELJEŠILA DEKU IZ STARAČKOG DOMA U TRSTU: Ukrala karticu dok je spavao pa podigla 12.500 evra! - Volim Podgoricu

VESNA S. OPELJEŠILA DEKU IZ STARAČKOG DOMA U TRSTU: Ukrala karticu dok je spavao pa podigla 12.500 evra!

Vesna S. (55), koja živi u Trstu u Italiji, uhapšena je zbog sumnje da je jednom deki (88) ukrala 12.500 evra.

Kako prenose italijanski mediji, pljačka se dešavala u više navrata, od januara do maja 2018. godine, kada je Vesna na prevaru dedinom karticom sa njegovog računa podizala pare.

– Vesna je početkom prošle godine, 23. januara 2018. godine, iz staračkog doma, gdje je radila, iz ormarića koji se nalazio pored dedinog kreveta u sobi gdje je boravio, ukrala ključeve od kuće i karticu za bankomat, dok je on spavao – prenijeli su tamošnji mediji i dodali da su dedini rođaci slučajno primijetili da je sa dedinog računa podignuto 12.500 evra dok se on nalazio u staračkom domu.

– Policija je pregledala snimke sa kamera banaka gdje su pare podignute. Kamere su snimile Vesnu kako podiže novac. Istraga je pokazala da je ona u periodu od januara do maja 2018. godine, u više navrata podizala novac sa dedinog računa – rekli su izvori i dodali da je kod Vesne pronađena kartica i ključevi od kuće.

 

tpknews.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com