Home / NOVOSTI / MARIĆ I KESIĆ ZARATILI! : On je URBANI GLUPAK. Da mu ukinu idiota, bio bi samo smiješan. To što radi je govor mržnje!

MARIĆ I KESIĆ ZARATILI! : On je URBANI GLUPAK. Da mu ukinu idiota, bio bi samo smiješan. To što radi je govor mržnje!

 

Posle teških uvreda koje je na račun voditelja i novinara Milomira Marića izgovorio voditelj Zoran Kesić stigao je odgovor glavnog urednika TV Hepi.

Kesić je, podsjetimo, dobar dio svoje emisije posvetio Mariću, ismevajući ono što je voditelj Hepija rekao o profesoru Danijelu Sinaniju, zbog čega se proteklih dana povela prava hajka protiv Marića.

Dok je izgovarao uvrede na Marićev račun, Kesić je teatralno pokušao da imitira njegov govor, mimiku i pokrete.

Marić je rekao da je tek kad je čuo Kesića shvatio šta je govor mržnje za šta njega optužuju.

– Tek kada sam vidio šta priča Kesić, ali i drugi koji me razapinju poslednjih dana, shvatio sam šta je u stvari govor mržnje i raspirivanje nacionalne, vjerske i rasne netrpeljivosti, za šta mene optužuju, a ja sam se samo našalio – kaže Marić.

Poznati novinar konstatuje da njega nema ko da brani, vjerovatno zato što “nije tako uspješan kao Sinani”.

– Sinani je, za razliku od mene, ekspert za teme koje obrađuje u svojim radovima, poput zašto Srbi vjeruju u leteće tanjire, istjerivanje đavola kod Srba i slično. Uostalom, njemu je učitelj bio bivši portparol SPO Ivan Kovačević, koji je doktorirao na tezi lomljenje čaša u srpskim kafanama – rekao je Marić.

Marić kaže da je Kesića poznavao, a navodi da je voditelj O2 duhovit u mjeri u kojoj čita sa takozvanog TV idiota.

– Priznajm da je tada duhovit, ali kada bi ukinuli tog idiota, s kog čita, kao što sam ja nekada uradio na BK TV, bio bi samo smiješan. Ovako svoju “duhovitost” pozajmljuje od onih koji su zaista duhoviti – rekao je Milomir Marić.

Na kraju, Marić konstatuje da je “Kesić jedan od onih urbanih glupaka koji se sami sebi smiju”.

– Da nije pomenutog idiota, Kesić bi zanemio. A da je neko drugi, normalan, rekao to što je on meni, sam bi se sebe postidio – zaključio je Marić.

 

 

Šešelj jedini branio Marića

 

U jutarnjem programu Hepi TV “Dobro jutro Srbijo”, dok su Šešelj i Marić pričali o profesoru Danijelu Sinaniju, Marić je ironično rekao Šešelju – Sinani je, izgleda, veći Srbin od nas dvojice!

Šešelj je odmah odgovorio – Možda od tebe jeste, od mene nije.

Kada je Marić odlučio da to prihvati, Šešelj ga je pecnuo:

– Kao da je teško biti veći Srbin od tebe – uz osmjeh je rekao Šešelj u jutarnjem programu “Dobro jutro Srbijo” na Hepi TV.

Inače, Marić je Šešelju zahvalio na tome što je jedini stao u njegovu odbranu.

Kurir.rs/S.Telegraf

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com