EKSPLOZIJA ISPRED LOKALA NA STAROM: Uhapšen osumnjičeni za bombaški napad - Volim Podgoricu

EKSPLOZIJA ISPRED LOKALA NA STAROM: Uhapšen osumnjičeni za bombaški napad

Podgorička policija istog dana kada je i aktivirana improvizovana eksplozivna naprava identifikovala i lišila slobode osumnjičeno lice, saznaje portal Volim Podgoricu.

U jutarnjim časovima 10. septembra 2019. godine u naselju Stari Aerodrom na jedan ugostiteljski objekat tada nepoznato maskirano lice je postavilo i aktiviralo improvizovanu eksplozivnu napravu velike razorne moći usljed čijeg dejstva je na tom objektu pričinjena veća materijalna šteta, kazali su našem portalu iz Uprave policije.

Preduzimajući intenzivne koordinirane mjere i radnje iz svoje nadležnosti policija je u kratkom roku rasvijetlila aktiviranje eksplozivne naprave, identifikovala i lišila slobode osumnjičeno lice.

Juče je  slobode lišen D.M. (28) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

D.M. je nakon privoda kod nadležnog tužioca priveden sudiji za istragu koji mu je odredio pritvor nakon čega je sproveden u UIKS, saopšteno je iz OKC-a Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com