PODGORICA: Roditelji, DOVEDITE DJECU na Trg nezavisnosti - Volim Podgoricu

PODGORICA: Roditelji, DOVEDITE DJECU na Trg nezavisnosti

Podgorica je danas u znaku sporta i najmlađih – u organizaciji Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada na Trgu nezavisnosti održava se “Dječji dan sporta”.

“Raduje nas činjenica da ovoliki broj klubova danas učestvuje. Preko 55 klubova učestvuje u manifestaciji. Ovo je jedan idealan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija. Podgorica je grad mladosti i grad sporta”, kazao je Samostalni savjetnik za sport Glavnog grada Rajko Čupić.

Podgorica: Danas je sve u znaku sporta i najmlađih

“Cilj manifestacije je okupiti i natjerati djecu da se bave sportom i zdravim stilovima života. Da uživaju i rastu uz sport”, kazao nam je Miloš Antić pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada.

Nemanja Aleksić iz Džudo kluba “Stara varoš” je kako kaže danas tu da predstavi treninge iz svog kluba.

“Imam 15 godina. Treniram 6 godina. Počeo sam da treniram jer su mi to predložili drugari koji su već trenirali džudo. Na Svjetskom prvenstvu iz Brazilske džiudžice sam osvojio prvo mjesto”, kazao je.

Član karate kluba David Dubak je zadovoljan što danas učestvuje na manifestaciji.

“Treniram karate već osam godine. Na balkanskim prvenstvima sam osvajao brojne medalje. Od malena volim borilačke vještine i drago mi je što sam dio ovog sporta”, kazao je Dubak.

Manifestacija je idealna prilika da pred širokim auditorijumom u lijepom ambijentu promovišu svoju djelatnost, saopšteno je ranije iz PG Biroa.

Program je počeo u 10 sati, a planirano je da traje dva sata.

“Obezbijeđen je direktan prenos na televiziji MNE sport. Pozivamo vas da nam se pridružite i uveličate ovu manifestaciju, koja ima za cilj promociju sporta, druženja i zdravih stilova života”, navedeni je u najavi.

Antena M

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com