ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU UBISTVA U SARAJEVU Pjevačica javila da je ŽIVA I ZDRAVA, otkriveno ko je djevojka UPUCANA ispred kafane! (VIDEO) - Volim Podgoricu

ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU UBISTVA U SARAJEVU Pjevačica javila da je ŽIVA I ZDRAVA, otkriveno ko je djevojka UPUCANA ispred kafane! (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba s ciljem rasvjetljavanja ubistva koje su jutros u zoru dogodilo u kafani „Kod amidže“ u krugu pijace „Heco“, u sarajevskom naselju Stup, kazao je izvor blizak istrazi.

Kako saznaje Avaz, žrtva je 25-godišnja Sumejja D. Izvor kaže da je sinoć u kafani bila organizirana muzika uživo, a da je djevojka ubijena ispred kafane iz vatrenog oružja.

Nezvanično saznajemo da istražitelji sklapaju kockice zločina i da imaju određene indicije o počiniocu te da se oko njega steže obruč. U toku je uviđaj, koji će trajati satima. Kako se moglo vidjeti na licu mjesta, istražitelji su pronašli mnoštvo dokaza.

Iz policije je za sada potrvđeno da je ubijena ženska osoba. Nakon što se jutros oko 04:30 dogodilo ovo ubistvo, u medijima su krenule spekulkacije o tome ko je ubijena djevojka.

Brojni bosanski portali objavili su da je riječ o Elmi Ganić. Brzo se ispostavilo da su takve vijesti bile lažne. Elma je došla vidno uznemirena u redakciju Hayata, tražeći i da se demantuje da je ona jutros bila na mjestu gdje se desilo ubistvo, odnosno da je na nju pucano.

-Od jutros meni i mojoj porodici telefon ne prestaje da zvoni. Svi su vidno uznemireni. Lažna vijest koja se pojavila prouzrokovala nam je brojne probleme.

FOTO: FACEBOOK/BARBIE MILANO

Svi su nasjekirani, ne znaju šta se dešava. Ja dolazim iz jedne veoma ugledne porodice, i na takav način se narušava naš ugled. Od svih koji su objavili tražiću ispravku vijesti, jer evo, kao što vidite, niko na mene nije pucao – rekla je uznemirena djevojka.

 

Avaz.ba

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com