Andrija Milošević na Sajmu knjiga u srijedu predstavljava svoju novu knjigu “Mačak i skakutavo jaje” - Volim Podgoricu

Andrija Milošević na Sajmu knjiga u srijedu predstavljava svoju novu knjigu “Mačak i skakutavo jaje”

On je zabavan! On je veseo! On vas zasmijava! Andrija Milošević će se u srijedu od 12 sati družiti sa svojim čitaocima na Sajmu knjiga u Hali 1 na štandu Lagune. Posle “Kišnog glisca”, popularni glumac na Sajmu predstavlja novu knjigu za malu i veliku djecu “Mačak i skakutavo jaje”, neodoljivu zbirku pjesama za hrabre sanjare.

Da, dobro ste čuli! U Anrijinoj knjizi jaje je skakutalo kojekuda, pa skočilo čak do svemira! Znate li šta je uradio dobri vampir Boža? Jeste li čuli za bezobraznu bubamaru? Ili za čudesnu djevojčicu Đeđu?

– Desi se da vam unutrašnje sazviježđe, koje je samo vaše i možda ne postoji, pošalje, iznenada, pregršt kodiranih poruka – rekao nam je Andrija i nastavlja:

Andrija Milosevic

Knjiga Andrije Miloševića “Mačak i skakutavo jaje” Foto: Promo

– Vi ste zbunjeni, takav sam i ja bio, pomalo čudno raspoloženi, ali nadasve neobično srećni. Zatim pronađete davno zaboravljeni, prašnjavi, duboko zakopani šifrarnik za čudne poruke, koji se zove djetinjstvo. Lijepo ga očistite, vratite mu sjaj i kada vam prve sjede na potiljku ponovo potamne ili poriđe, ma nije važno koje vam je boje kosa, ako je nemate, onda se broji i boja trepavica, vi ćete tada shvatiti i dešifrovati sopstveni smisao. Tako sam i ja došao do odgovora koji glasi “Mačak i skakutavo jaje’. Ovo je poruka djeci od njihovog novog druga, koji se samo na kratko izgubio i odrastao – istakao je glumac.

Uživajte u zabavnim pjesmicama Andrije Miloševića i u divnim ilustracijama Nemanje Ristića, a kroz smijeh ćete shvatiti svu vrijednost i ljepotu dječje mašte.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com