PLJAČKA U PARKU: Napao čovjeka pa mu oteo ručni sat? - Volim Podgoricu

PLJAČKA U PARKU: Napao čovjeka pa mu oteo ručni sat?

Policija je rasvijetlila tri krivična djela izvršena u Nikšiću koja su kvalifikovana kao krivično djelo teška krađa, krivično djelo prevara i krivično djelo krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

Pomenuto krivično djelo koje je kvalifikovano kao teška krađa, sumnja se, izvršeno je od strane R.Đ. (40) iz Nikšića na štetu D.K. iz istog grada. Naime, u park šumi Trebjesa u Nikšiću R.Đ. je uz upotrebu sile otuđio od D.K. ručni sat. Protiv R.Đ. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Nikšićka policija je rasvijetlila i krivično djelo prevara, a krivičnu prijavu podnijela protiv T.M. (40) iz Nikšića. On je, kako se sumnja, navedeno krivično djelo počinio na način što je zaposlenog u objektu za prodaju mobilnih telefona naveo da mu isporuči mobilni telefon marke „Samsung S8 Note“, a za koji nije dao novac.

Krivično djelo kvalifikovano kao krađa izvršeno je na štetu B.Z. iz Nikšića koji je podnio prijavu da mu je sa parking prostora Doma zdravlja u Nikšiću otuđeno pmv marke „VW Golf II“. Vozilo je pronađeno, a na osnovu prikupljenih dokaza identifikovan je i lišen slobode A.S. (43) iz Nikšića. Nakon privoda kod nadležnog tužioca za ovo lice je donijeto rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću. Za A.S. je određen pritvor.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com